Spring til hovedindhold

Daniels Pengetips: Derfor skal du i gang med din pension

Er du kommet i gang med din pensionsopsparing? Daniel viser i videoen her, hvad forskellen er på at komme i gang med sin pension tidligere frem for senere.

Er du kommet i gang med din pensionsopsparing? Daniel viser i videoen her, hvad forskellen er på at komme i gang med sin pension tidligere frem for senere. Jo tidligere du kommer i gang med at investere din pension, desto flere penge vil du have, når du rammer pensionsalderen. Det er i høj grad renters rente-effekten, der hjælper dig her.

En forskel på 3,6 mio. kr. ved at starte 10 år tidligere med pension

Starter du som 20-årig med at indbetale og investere 3.000 kr. om måneden til din pension, vil du som 70-årig have 8,3 mio. kr. i følge beregningerne i videoen.

Starter du som 30-årig med at indbetale og investere 3.000 kr. om måneden til din pension, vil du som 70-årig have 4,7 mio. kr. i følge beregningerne i videoen.

Få Daniels bedste tips til pensionsopsparing i videoen her. Han gennemgår både muligheder for studerende og de forskellige pensionstyper.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer