Spring til hovedindhold

Daniels Pengetips guider dig gennem aktiesparekontoen

Hvad skal du være opmærksom på, når du tager din aktiesparekonto i brug? Se med her, hvor Daniel fra Daniels Pengetips guider dig gennem aktiesparekontoens muligheder, og giver indblik i alt fra indskud og beskatning til investeringsmuligheder og inspiration.

Aktiesparekontoen blev lanceret hos Nordnet i slutningen af november 2021, og der er allerede rigtig mange kunder, der har taget den i brug. Der er fordele ved denne type konto for mange, men også regler som kan være svære at forstå for selv den bedste. Derfor har vi bedt Daniel Hansen Pedersen fra Daniels Pengetips om at kigge nærmere aktiesparekontoens muligheder, og give indblik i alt fra indskud og beskatning til investeringsmuligheder og inspiration.

Hvad er Daniels Pengetips?

På Daniels Pengetips fortæller Daniel Hansen Pedersen om sine erfaringer med økonomi og investering. Frihed er den primære motivation for Daniel, når han investerer. Hans mål er at blive økonomisk uafhængig og nyde livet hver dag. Redskaberne er viden, tålmodighed og sund fornuft. Og dem giver han videre gennem sin virksomhedDaniels Pengetipstil alle, der er nysgerrige på at komme godt i gang med at investere.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.