Spring til hovedindhold

Pizza, pasta, premierminister…

Det italienske valg blev et nej til dem, som ønsker en nemmere og bedre mulighed for at reformere den italienske økonomi.

Intet ja eller nej er gratis, men har en økonomisk konsekvens. I tilfældet med det italienske nej, er det dog snarere en Nord-syd konfrontation, end det vil markere en genopblussen af spørgsmålet om, hvorvidt EUR stadig vil være en stor fælles europæisk valuta om 5 år. I podcasten taler vi om hvorfor det italienske valg, set i en investoroptik, snarere er et fravalg af Renzi som premierminister end det vil betyde en genopblussen af den europæiske gældskrise

Den nye danske regering har på samme måde som den forrige ambitionen om at sænke beskatningen af aktieavancer. Vi diskuterer, hvad det kan tænkes at betyde, og at det ikke er en ordning, som er helt så let at indføre, som det lyder besnærende.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2016-12-11 17:41

Efterhånden handler programmerne meget om makroøkonomi, der som bekendt er meget svært at forudsige. Kan I ikke blive lidt mere selskabsspecifikke og for eksempel snakke om balancen i konkrete selskaber eller forklare, hvorfor det har betydning for aktiekursen, når der sidder mange med en shortposition, eller fortælle noget om, hvordan man kan værdiansætte small cap-virksomheder, der ikke bliver fulgt af analytikere etc. Ellers tak for et supergodt program.