Spring til hovedindhold

Hvad er Krypto og blockchain, og hvordan kan du investere i det?

Hvad er krypto, og hvordan kan man bruge det? Det dykker vi sammen med professor Jan Damsgaard ned i i denne session af Nordnet Live. Sammen med Jan vil vi give en introduktion til krypto og blockchain.

Hvad er krypto, og hvordan kan man bruge det? Det dykker vi sammen med professor Jan Damsgaard ned i i denne session af Nordnet Live. Få en introduktion til krypto, og se, hvad blockchain-teknologi er, og hvorfor teknologierne er essentielle for nutidens og fremtidens virksomheder. Vi dykker også ned i, hvordan man værdiansætter krypto, og hvordan man kan investere i krypto hos Nordnet.


Hvis du vil se, hvilke investeringsmuligheder du har inden for investering i kryptovalutaer og blockchain, så kan du se vores temaside her.

Hvordan fastsætter man værdien af krypto?

Der har været megen diskussion, om kryptovaluta i virkeligheden er en boble, og om kursen på bitcoin burde være nul i stedet for DKK 300.000. Men kryptovaluta er blevet vurderet på de forkerte præmisser. I nedenstående artikel anvises en metode til at angive en mere retvisende og reel vurdering af kursen på kryptovaluta, der er baseret på funktionaliteten af den bagvedliggende blockchain.

Læs hele artiklen her

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2023-02-11 22:47

Interessant samtale og dejligt med noget kvalitetsinfo om kryptovaluta og blockchain på dansk! Mere af den slags kan også findes på https://kryptokollektivet.dk/