Grundet den store interesse for Nordnets børsnotering kan du kan i øjeblikket opleve længere svartider på vores telefoner og mail.
Ritzau Finans har siden tirsdag morgen oplevet tekniske problemer. Derfor er der fortsat ingen nyhedsstrøm fra Ritzau – herunder til Nordnets kunder. Ritzau arbejder på at løse problemet.

Lidt om 2016, noget om 2017 + en nyhed

Du husker sikkert 2016 for Brexit og valget af Trump, den fejlslagne børsnotering af Nets og den usikkerhed som de lave og fortsat faldende oliepriser skabte, men der skete også andre ting i året der snart rinder ud.

I denne udgave af For pengenes skyld kigger vi tilbage på 2016 og de begivenheder, der har sat gang i bevægelserne på aktiemarkedet. Udover et tilbageblik fortæller Per, hvorfor han tror på et aktie comeback til Novo Nordisk og stigende renter som er godt for bankaktier; bl.a.

I slutningen løfter vi sløret for en nyhed og vi håber du lytter med

 

God jul og godt nytår. Vi høres ved i det nye år

 

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer