Spring til hovedindhold

Klar til det nye år – sådan gør Daniels Pengetips

Sådan forbereder du din økonomi og portefølje til 2023. Gennemgå dine investeringer, din strategi og skat, og få tips og tricks til det nye år med Daniels Pengetips.

Et nyt år er en glimrende mulighed for at rydde op i porteføljen og tage et kig på sin økonomi i helikopterperspektiv. Se på de store linjer, og derefter dykke ned i de forskellige områder, som kan kræve ekstra opmærksomhed. Det kan være, der skal sælges ud, indbetales ekstra til aldersopsparingen, findes nye investeringsobjekter. Se med i videoen her, og hør, hvordan Daniels Pengetips griber sit nytårstjek af økonomien an.

Hvem er Daniels Pengetips?
På Daniels Pengetips fortæller Daniel Hansen Pedersen om sine erfaringer med økonomi og investering. Frihed er den primære motivation for Daniel, når han investerer. Hans mål er at blive økonomisk uafhængig og nyde livet hver dag. Redskaberne er viden, tålmodighed og sund fornuft. Og dem giver han videre gennem sin virksomhed Daniels Pengetips til alle, der er nysgerrige på at komme godt i gang med at investere.

Husk at historisk afkast ikke er en garanti for fremtidigt afkast og al investering altid er forbundet med risiko for tab. Dette materiale udgør ikke individuel investeringsrådgivning og kan ikke danne grundlag for en beslutning om køb eller salg (eller undladelse heraf) af investeringsbeviser. Materialet er alene udarbejdet til orientering, og jeg opfordrer til at søge fornøden professionel rådgivning inden køb eller salg af investeringsbeviser.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer