Spring til hovedindhold

Mod nye wild card 2.0 version 2

Første indlæg om “Mod nye Wild card” 2.0 udkom tidligere. Du kan se eller gense det her

G4S – én ulykke kommer sjældent alene

Starten var god. Den ledelse som har kostet investorerne så mange hovedbrud og givet slinger i valsen blev med Nick Buggles (NB) fyring historie. Efterfølgende har det dog været som en Pandoras æske. Jo mere vi hører, jo mere havde vi helst været det foruden. Sidst har det været en sag om overfakturering af ydelser til den britiske stat, som har fået investorerne til om ikke at kaste håndklædet i ringen, så dog være temmelig modløse.

Kapitaludvidelse forude?

Forude lurer måske en kapitaludvidelse. Det er dog ikke eller burde ikke være nogen nyhed. Den britiske regering vil ikke give flere kontrakter ifølge forlydender, før G4S kommer med en pletfri fodlænkeattest. I det hele taget er der masser af usikkerhedsmomenter, der giver investorerne sved på panden.

Spiller økonomien igen en rolle?

Faktum er at aktien har tabt mere end 1/3 af sin værdi på 2 måneder og mere mere end 15 % siden første ”Mod nye wild cards”. Noget er økonomisk relateret. Det meste er dog psykologisk samt ikke mindst frygten for at der efter NBs fyring kommer en ordentlig omgang økonomisk storvask forud for eller senest i forbindelse med regnskabet i august. I så fald følger det normen, når en ny ledelse tager over og lægger en økonomisk afstand til den tidligere med en ”risikoreservation”.

Alt er muligt på kort sigt når kortene skal blandes på ny. På et tidspunkt bør investeringshistorien igen dog komme til at dreje sig mere om de økonomiske realiteter end det som er tilfældet for nærværende.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer