Spring til hovedindhold

Nordnet One med Sarah Ophelia Møss

Se med her, hvor Sarah Ophelia Møss fortæller om Nordnet One: Vores tre nye investeringsfonde med et mix af aktier og obligationer og med automatisk rebalancering.

Med vores tre nye investeringsfonde får du et mix af aktier og obligationer og automatisk rebalancering. Se med i videoen her, hvor Sarah Ophelia Møss fortæller om Nordnet One.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
4 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2022-08-06 19:30

Hej. Kan den bruges til depotet for mindreårige? Eller kommer den til at være på skats positivliste?

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2022-09-05 19:41

Kære Marie, jeg beklager det meget sene svar. Nordnet One fondene kan godt bruges til mindreårige og de bliver lagerbeskattede. Kh Sarah

Gæst
Gæst
2022-06-20 13:14

Jeg har oprettet en månedsopsparing for ca 1 år siden med bla sparindex globale aktier. Overfører 1500,- pr mdr. (har dsv tabt ca 3000,- så det er en dårlig start på aktiemarked 😉) vil i anbefale at bibeholde denne eller overgå til Nordnet One?

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2022-06-27 14:14

Hej Maiken:) Den du har investeret i indtil videre fra Sparindex, er en ren aktiefond. Hvis ellers du er nogenlunde langsigtet, fx 5-7+ år, så ville jeg ikke bekymre mig om løbende udsving. Hvis du zoomer længere ud på grafen, og ser på fx 5-10-15 år, så vil du se, at trenden er opadgående:) Nordnet One er ligesom en lang række andre fonde en “balanceret” (også kaldet blandet) fond, hvilket betyder, at der både er aktier og obligationer i den. Balancerede fonde fås hos rigtig mange udbydere, her kan du fx se alle Sparinvests balancerede/blandede fonde: https://www.sparinvest.dk/fondsoversigt/?searchText=&types=1&risks=&fundtypes=3&provider=&distribution=0&view=oversigt Hvad der er… Læs mere