Spring til hovedindhold

Nordnets aktiesparekonto er “Bedst i test”

Forbrugerrådet Tænk har kigget mulighederne for at oprette en aktiesparekonto efter i sømmene. Nordnets aktiesparekonto er billigst kåret som ”Bedst i test” i sammenligning med seks andre banker/udbydere.

Mange danskere tænker på støvsugere eller opvaskemaskiner, når talen falder på ”Bedst i test”, men i virkeligheden tester Forbrugerrådet Tænk mange forskellige typer af produkter, og senest er det altså mulighederne for at oprette en aktiesparekonto, der er blevet kigget efter i sømmene.

Derfor er vi også super stolte over, at Nordnets aktiesparekonto nu er blevet kåret til at være ”Bedst i test” i sammenligning med seks andre banker/udbydere – og at testen viser, at nr. to har næsten dobbelt så høje omkostninger som Nordnet.

Forbrugerrådet Tænk har taget udgangspunkt i prisen for at oprette en aktiesparekonto og købe fem danske aktier, en dansk investeringsforening og en udenlandsk fond (ETF) for i alt 103.500 kr. og have værdipapirerne stående i et år. De 103.500 kr. er nøjagtig det beløb, som du kan indskyde på aktiesparekontoen i 2022.

Testen viser, at de totale omkostninger i Nordnet i det første år lander på 158 kr. – ikke mindst fordi du ikke skal betale for hverken oprettelse eller depotgebyrer – og så selvfølgelig fordi du kan handle for 10 kr. i kurtage frem til Sankt Hans. Hos testens nr. to bliver de tilsvarende omkostninger 299 kr., mens de hos den dyreste testdeltager løber op i 875 kr.

Der er altså stor forskel på, hvad du betaler for at investere i nøjagtig de samme værdipapirer. Og som Forbrugerrådet Tænk siger: ”Når du investerer, er det vigtigt at have fokus på omkostningerne.”

Læs mere om Nordnets aktiesparekonto, og hvordan du handler til 10 kr. i kurtage: Aktiesparekonto – invester til kun 17%

Kilde: Forbrugerrådet Tænk, februar 2022. Du kan finde testen her. Bemærk, at det kræver log-in at se testresultaterne.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer