Spring til hovedindhold

Nyuddannet i Nordnet: ”Det kan godt lyde lidt kliché, men der er ikke to dage, som er ens.”

Mød Casper og Kasper. De er startet fuldtid i Nordnet efter studiet og fortæller her, hvordan de har oplevet opstarten, og hvorfor de vil råde enhver nyuddannet, der brænder for investering til at søge job i Nordnet.

Mød Casper Rasmussen og Kasper Faurschou. Ud over navnet har de det tilfælles, at de er startet i et fuldtidsjob i Nordnet efter at have færdiggjort uddannelsen som finansbachelor og finansøkonom. Læs her, hvordan de har oplevet opstarten, og hvorfor de vil råde enhver nyuddannet, der brænder for investering til at søge job i Nordnet.

”Der blev sat meget mere fokus på min personlighed og mine udviklingsområder frem for min erfaring.”

Hvad var særligt fedt ved at starte i Nordnet som nyuddannet?

Casper: ”At jeg kunne få lov til at prøve nogle af de ting af i praksis, som jeg tidligere har lært. Jeg fandt hurtigt ud af, at en del af det, jeg har lært i undervisningen, kunne bruges til mere, end jeg egentlig troede. Da jeg afsluttede min bachelor i januar 2021, var jeg igennem en krævende jobsøgningsproces. Corona betød, at der var virkelig mange ansøgere. Under processen sendte jeg ansøgninger afsted til mange forskellige virksomheder og var til flere samtaler, hvorefter jeg fik at vide, at jeg manglede ”erfaring”. Da jeg var til jobsamtale i Nordnet, følte jeg, at der blev sat meget mere fokus på min personlighed og mine udviklingsområder frem for min erfaring. Det er virkelig rart, når man står som nyuddannet.”

Faurschou: ”Jeg blev tilbudt at arbejde med investering fra dag ét. Selvfølgelig er der grundig oplæring med løbende sparring, som klæder dig på til jobbet først. Der ikke rigtig et læringsloft som medarbejder i Nordnet, så længe du fremhæver, at du søger mere viden. Du bliver givet grundstenene inden for investering, som du kan bruge fremadrettet, hvis du brænder for investering og ser det som dit arbejdsfelt.”

”Min læringskurve i Nordnet har været stejl, fordi min appetit på læring er blevet anerkendt.”

Hvordan har du udviklet dig efter at være startet i Nordnet?

Faurschou: ”Min læringskurve i Nordnet har været stejl, fordi min appetit på læring er blevet anerkendt. Du kan selv præge de emner, du brænder for og gerne vil arbejde med. Jeg er blevet mødt med åbne arme, og jeg har hurtigt fået ansvar inden for de forskellige områder, som jeg brænder ekstra meget for.”

Casper: ”Jeg synes selv, at jeg har været igennem en virkelig stor udvikling både på det personlige og arbejdsmæssige plan. Jeg har i tidligere studiejobs ikke været vant til at have den samme kundekontakt, som jeg har i Nordnet. Det kan godt lyde lidt kliché, men der er ikke to dage, som er ens. Jeg skal forholde mig til nye problemstillinger hver dag og proaktivt forsøge at løse dem på bedst mulig vis.

”Der er god mulighed for at få en masse ansvar inden for nogle spændende områder, uanset alder.”

Hvad giver Nordnet dig?

Casper: “Nordnet arbejder meget ud fra princippet om frihed under ansvar, som jeg befinder mig rigtig godt i. Når jeg tænker på Nordnets størrelse og de ansvarsområder, jeg kan få, synes jeg, at alle burde finde Nordnet interessant som mulig arbejdsgiver. Der er god mulighed for at få en masse ansvar inden for nogle spændende områder, uanset alder.”

Faurschou: “Nordnet har givet mig nogle vigtige grundsten inden for investering, som jeg kan pakke i min læringstaske. Derudover har jobbet givet mig en større sult, når det kommer til mine private investeringer. Det gør det sjovere at følge med i daglige kursudviklinger og tendenser. Jeg er derudover en del af et ungt team, og der er derfor rig mulighed for at være social med kollegaer. Nordnet giver en et stort ansvar, hvis man ønsker det, og derfor har jeg hurtigt arbejdet mig til en position, hvor servicering af partnere og store private banking-kunder er en del af hverdagen.”

”Jeg vil råde enhver nyuddannet, der brænder for investering til at søge job i Nordnet.”

Har du et råd til de nyuddannede, som håber på et job i Nordnet?

Casper: “Uanset om du har lidt eller meget interesse for investering og kundekontakt, synes jeg, du skal springe ud i det. Der er rig mulighed for at udvikle sig, og du får en masse brugbar erhvervserfaring, som du kan bruge senere. Og så får du en masse dygtige kollegaer og bliver en del af et godt fællesskab.”

Faurschou: “Jeg vil råde enhver nyuddannet, der brænder for investering til at søge job i Nordnet. I Nordnet får du den vigtige læring, som er essentiel i en fremtidig karriere inden for investering.”

Er du nyuddannet finansbachelor eller finansøkonom, og lyder et job i Nordnet som noget for dig? Så søger vi lige nu en ambitiøs Customer Center Agent med interesse for investering.

Læs mere, og ansøg her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer