Spring til hovedindhold

Sådan opbygger du din aktieportefølje med Daniels Pengetips

Se Daniels Pengetips gennemgå, hvordan du kan lægge en investeringsstrategi og finde nye, spændende aktier, når du er klar til at gå fra første aktiekøb til at skabe en solid portefølje.

Hvordan går du fra dit første aktiekøb til at skabe en solid portefølje? Det guider Daniels Pengetips dig til i videoen her. Hør, hvad du skal overveje, når du laver en investeringsstrategi, og hvordan du kan finde nye, spændende aktier til din portefølje.

Husk, at historisk afkast ikke er en garanti for fremtidigt afkast, og at al investering altid er forbundet med risiko for tab. Dette materiale udgør ikke individuel investeringsrådgivning og kan ikke danne grundlag for en beslutning om køb eller salg (eller undladelse heraf) af investeringsbeviser. Materialet er alene udarbejdet til orientering, og jeg opfordrer til at søge fornøden professionel rådgivning inden køb eller salg af investeringsbeviser.

Hvem er Daniels Pengetips?
På Daniels Pengetips fortæller Daniel Hansen Pedersen om sine erfaringer med økonomi og investering. Frihed er den primære motivation for Daniel, når han investerer. Hans mål er at blive økonomisk uafhængig og nyde livet hver dag. Redskaberne er viden, tålmodighed og sund fornuft. Og dem giver han videre gennem sin virksomhed Daniels Pengetips til alle, der er nysgerrige på at komme godt i gang med at investere.

Se flere videoer fra Daniels Pengetips hos Nordnet her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer