Spring til hovedindhold

Update fra finansmarkederne – med BankInvest

Foråret er på vej – også på de på de finansielle markeder. Få en update på de seneste økonomiske tendenser og hvordan de påvirker de finansielle markeder på tre minutter. Jakob Vejlø gennemgår de seneste tendenser.

Markedsføringsmateriale fra BankInvest

Foråret er på vej – også på de på de finansielle markeder. Få en update på de seneste økonomiske tendenser og hvordan de påvirker de finansielle markeder på tre minutter. Så kig med når Jakob Vejlø gennemgår de seneste positive tendenser, de stigende boligpriser i Kina og den faldende inflation i Danmark.


Materialet er produceret af BankInvest og skal anses som markedsføringsmateriale. Formålet med materialet er at give generel information om afdelingerne og skal ikke betragtes som en investeringsanbefaling. Nordnet tager forbehold for nøjagtigheden af de angivne informationer, hvad enten de er leveret af BankInvest selv eller hentet fra offentligt tilgængelige kilder.

Nordnet er ikke ansvarlig for dispositioner eller undladelser foretaget på baggrund af informationerne. Nordnet anbefaler sagkyndig og professionel vejledning ved investeringsbeslutninger. Nordnet modtager provision fra BankInvest. Se alle satser her.

Historiske og tidligere afkast og/eller kursudviklinger kan ikke anvendes som pålidelig indikator for fremtidige afkast og/eller kursudvikling. Tegning af andele bør ske på baggrund af prospekt, vedtægter og central investorinformation. Informationen findes på bankinvest.dk

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Kristian E. Jensen
Kristian E. Jensen
2023-04-24 12:39

Jeg skal ikke have en update, til nød en opdatering. Dovenskabe fortsætter, idet man man smider et link til en video i en blog post!? Måske håbet er at folk abonnerer på kanalen, så bankinvest slipper for at betale for eksponering til nordnet i fremtiden, men så vidt jeg forstår er der kun tale om provision i det tilfælge hvor nordnets kunder rent faktisk køber bankinvest produkter.