Spring til hovedindhold

Er aktierne opturstrætte?

Mister aktierne snart pusten, eller kan de blive ved med at holde det flotte tempo opad? I denne uge kigger For pengenes skyld nærmere på, om aktiemarkedet kan fortsætte den flotte udvikling, eller er opturen ved at være slut. Der er flere tegn på, at aktiemarkedet er ved at være træt, og hvordan skal du forholde dig til det.

Der bliver også tid til at runde et par af regnskaberne fra blandt andet Vestas og Novo Nordisk.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
7 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2016-09-12 09:55

Hej for Pengenes skyld og tak for en rigtig god Podcast serie, hvor jeg synes i kommer omkring mange gode emner. Jeg har imidlertid et par ideer, som i jo kan overveje. Først og fremmest kunne det være en ide at foretage en varedeklaration når i analysere konkrete aktier eller sektorer. F.eks. kan det være godt for lytterne at vide, om Per f.eks. selv har aktier i Mærsk eller Novo. Derudover kunne det måske være en ide at bruge lidt tid på at sætte fokus på nøgletal. Jeg tror at mange private ikke altid har styr på hvad f.eks. PE… Læs mere

Gæst
Gæst
2016-08-24 13:45

Hvor er jeg træt af at høre flosklen: “hvor skal man ellers placere sine penge?” Har I hørt om Crowdlending? Det giver et afkast på mellem ca. 5 % og op til ca. 12% med et gennemsnit på ca. 7.5%

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2016-08-25 10:37

Det er en risikabel investering.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2016-08-25 10:38

Dvs. at man køber en kreditrisiko. Hvad er forskellen ved Crowdlending og at købe en virksomhedsobligation? Og hvorfor mener du at eksempelvis Crowdlending har et bedre risk/reward forhold end f.eks. virksomhedsobligationer?

Gæst
Gæst
2016-08-24 13:10

Er det muligt at lave et program omhandlende volume trading? Eller bare hvad volumen har af betydning for smallcap, largecap osv. Samt hvordan volumen afspejles i op-/nedture.

Gæst
Gæst
2016-08-23 21:39

Er der mulighed for i kan lave et afsnit hvor i går i dybden med “råvarer”. Nu når markedet virker lidt træt kan folk godt finde på at søge mod råvarer. Så f.eks. Råvarer vs. Selskaber der virkelig er påvirket af råvarepriser (mineselskaber f.eks) På forhånd tak, og keep up the good work!

Gæst
Gæst
2016-08-22 21:10

Jinglen er genial. Må ikke ændres! 😊👍