Spring til hovedindhold

Er du Danmarks bedste investor?

Nu kan du deltage i en konkurrence om at blive Danmarks bedste investor. Det er den nye børs i Danmark, NGM – Nordic Growth Market, som arrangerer Investor-DM fra den 4.-22. april. Du får dermed mulighed for at teste dine kundskaber i handel med bl.a. råvarer, indeks og aktier og chancen for at vinde en ægte guldbarre!

Nordnet er med som sponsor af konkurrencen. Vi oplever en stigende interesse fra kunder for nye produkter som certifikater og mini-futures, men også en stor usikkerhed: Hvordan fungerer de her produkter egentlig? Hvor meget kan jeg tjene – og tabe? Konkurrencen her giver mulighed for at teste produkterne i et miljø, som er så tæt på virkeligheden som muligt, uden at risikere at tabe penge.

Du vil som deltager i konkurrencen få mulighed for at investere 100.000 fiktive kroner. Man kan investere i produkter, som findes på NGM´s markedsplads NDX, og man kan handle et ubegrænset antal gange for at opnå den størst mulige værdistigning i konkurrenceperioden. Der vil ud over hovedpræmien på en ægte guldbarre til en værdi af 25 000 kr. også være præmier til Ugens raket.

Du kan læse mere om konkurrencen og tilmelde dig her http://www.investordm.dk/

Bemærk, at det snart er sidste chance! Konkurrencen begynder på mandag…

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer