Spring til hovedindhold

Et anderledes år nærmer sig slutningen

Når juletiden nærmer sig, tænker jeg altid på det forløbne år: Hvad har vi opnået, og hvad kan vi blive bedre til? I løbet af det sidste år har jeg skrevet her på bloggen om det forsatte arbejde med det nye Nordnet og appen. Hvis der har været et par færre blogindlæg end normalt, skyldes det vores arbejde med at tage Nordnet på børsen – det har taget en stor del af min tid i løbet af efteråret. Men vores dygtige produktejere, designere og udviklere har fortsat arbejdet i et højt tempo.

Siden jeg sidst skrev, er der virkelig sket meget. To af de mest synlige opdateringer er muligheden for at se dine virksomhedshændelser direkte på landingssiden og kursalarmer på både webben og i appen.

Hvad angår funktionen ”Mine hændelser”, lancerede vi den i fredags, og du finder den øverst til højre på landingssiden ”Min økonomi”. Der kan du se kommende og historiske generalforsamlinger, kvartals- og årsrapporter og udbytte. Du kan filtrere på disse og se det estimerede udbytte baseret på din beholdning i aktien. Vi har også fået en ny måde, hvorpå vi introducerer dig til vores nye funktioner – forvent at se mere af dette, når vi frigiver flere funktioner.

En meget ventet funktion har været kursalarmer. Nu kan du få dine kursalarmer på mobilen, og de kan indstilles til ethvert værdipapir på nettet eller i appen. Samtidig kan du angive kursniveau eller procentvis stigning/fald. Kursalarmerne kommer herefter som notifikationer i appen (hvis du har aktiveret disse). Der vil snart komme yderligere forbedringer på denne service herunder en side, hvor du kan se og administrere alle dine kursalarmer.

Jeg vil også slå et slag for en anden opdatering på nettet. Siden oktober har du kunnet vælge, hvilke indikatorer der skal vises øverst på siden. Vi arbejder løbende med at forfine tabellerne, og derfor arbejder vi også på, hvordan disse kan sorteres. Snart vil du også være i stand til at vælge densiteten samt hvilke datapunkter, der skal vises.

Ud over kursalarmer har vi fortsat arbejdet med at udvide inspirationssiden i appen. Nu finder du en indbygget videoafspiller, en række gyldne regler, aktie- og ETF-lister og muligheden for at læse dine beskeder fra os. Snart vil du også være i stand til at svare og skrive dine egne beskeder. Det kommer gradvist.

Endelig planlægger vi at flytte alle funktioner fra Shareville til det nye Nordnet og Nordnet-appen. På den måde får du muligheden for at følge andre, se deres porteføljer på procentvis basis og diskutere, hvorfor du skal købe, sælge eller beholde en aktie, fond eller ETF. Shareville er en af vores mest elskede tjenester, og vi vil gerne give dig adgang til funktionerne uden, at du skal ændre websted eller downloade en anden app. Det er et stort projekt, og vi vil involvere vores mest passionerede Shareville-ambassadører i arbejdet!

Med det takker jeg for, at du ville læse med og ønsker dig og din familie en god jul og et godt nytår!

Rasmus Järborg

Produktchef

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer