Spring til hovedindhold

Få styr på de vigtigste funktioner på nordnet.dk

Har du travlt? Vi kender det godt. Nogle gange er det bare nemmest, hvis der er en, som viser dig, hvordan du skal gøre tingene. Derfor har vi samlet en række hurtige videoer, som kan hjælpe dig med at navigere rundt på nordnet.dk.

De nedenstående funktioner og sider er nogle af dem, som de fleste bruger på nordnet.dk. Hvis du har styr på disse, kan du sætte dig lidt længere tilbage i stolen, når du tænder computeren og taster www.nordnet.dk ind i browseren.

Derfor vil vi i dette indlæg blandt andet komme ind på, hvordan du nemt får et overblik over dine investeringer, og hvordan du foretager ind- og udbetalinger.

Få det store overblik med depotoversigten og porteføljerapporten

I denne video viser vi dig, hvordan du tilgår din depotoversigt, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan det står til med dine depoter. Samtidig får du også forklaret oversigtens vigtigste tal og funktioner.

I denne video får du helt styr på, hvordan du finder porteføljerapporten på nordnet.dk. Her kan du se, hvordan din portefølje har klaret sig ud fra forskellige parametre og over længere perioder. Derudover kan du sammenligne med forskellige indeks.

Hvordan er det nu med ind- og udbetalinger?

For at dit investeringseventyr kan begynde, bliver du nødt til at indbetale et beløb til dit depot. Så kan du nemlig komme i gang med at handle. Senere i processen står du måske i en situation, hvor du gerne vil foretage en udbetaling fra dit depot – og begge situationer skal du selvfølgelig være klædt godt på til. Se derfor vores video, som tager dig i hånden, når du vil foretage en ind- og udbetalinger.

Sådan importerer du dine overvågningslister

Har du brugt tid og energi på at sammensætte de helt perfekte overvågningslister via det gamle nordnet.dk? Bare rolig. De skal selvfølgelig ikke gå tabt, når du skifter til det nye nordnet.dk. Se derfor vores guide, som viser dig, hvordan du overfører dine overvågningslister.

Nørd dine investeringer med funktionen transaktioner og notaer

Hvis du gerne vil finde de historiske købs- og salgskurser, kan du gøre dette under transaktioner og notaer. Her kan du for eksempel sortere ud fra de forskellige typer af transaktioner for at se, hvor meget udbytte du har fået. Derudover kan du eksportere disse tal til Excel for at regne videre.

Opret en enkel stop loss

Hvordan er det nu lige, du opretter en enkel stop loss? Du behøver ikke at lede længe efter svaret, for vi har skruet en video sammen, som gerne skulle give dig et puf i den rigtige retning.

https://youtube.com/watch?v=jPrFfazNrnw

Sidder du tilbage med spørgsmål?

Vi ved selvfølgelig godt, at du stadig kan sidde tilbage med spørgsmål, og derfor har vi lavet mange flere videoer, som forhåbentlig kan give dig svar. Få et overblik over alle vores video-guides via dette link, og hvis du længes efter en introduktion til selve Nordnets platform, så kan denne video vise dig vejen.

Og så ønsker vi dig selvfølgelig held og lykke med investeringerne!

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer