Spring til hovedindhold

Investeringer knyttet til Rusland

På grund af situationen i Ukraine opfordrer vi generelt vores kunder til at udvise stor forsigtighed, når det kommer til investeringer med eksponering mod Rusland.

På grund af situationen i Ukraine opfordrer vi generelt vores kunder til at udvise stor forsigtighed, når det kommer til investeringer med eksponering mod Rusland. Det gælder for eksempel aktier, ETF’er, investeringsforeninger og certifikater mv. På nuværende tidspunkt indebærer disse værdipapirer generelt en høj risiko i form af store kursudsving, men der er også risiko for, at handel og afvikling vil blive vanskeliggjort eller umulige at gennemføre i den nærmeste fremtid.

Vær opmærksom på, at Nordnet ikke kan garantere, at det vil være muligt at foretage transaktioner i disse værdipapirer i tilfælde af internationale sanktioner eller restriktioner fra børser, markedspladser eller andre finansielle institutioner.

Du kan få mere information om, hvilke værdipapirer der er lukket for handel her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Kirsten
Kirsten
2022-02-25 11:48

Hvordan med Nordnets etf er?

Andreas
Andreas
Svar til  Kirsten
2022-02-26 12:52

Hej Kirsten. Vi er ved at undersøge, hvad det betyder for ETF’erne. Vi vender tilbage når vi har et svar. mvh Andreas / Nordnet

Michael
Michael
2022-02-26 20:10

Hvad med Orsted der har planer om at fortsætter samarbejdet med Putins Gazprom i de næste ti år. Hvem ønsker at være sponsor, direkte eller indirekte til invadering af fredelige demokratiske lande. Pinligt.
https://www.berlingske.dk/virksomheder/krig-eller-ej-oersted-vil-fortsaette-samarbejde-med-putins-gazprom-i

Leif
Leif
2022-02-28 19:52

Er det et lovkrav at man ikke kan købe f.eks. OGZPY, OTC Market i USD pga. sanktioner eller lign??
Eller burde det vel være nok med en advarsel – vi er jo voksne mennesker.

Nordnet Danmark
Nordnet Danmark
Svar til  Leif
2022-03-02 09:15
Andreas
Andreas
2022-04-01 15:26

Hej. Hvornår kan man handle med denne ETF igen?