Spring til hovedindhold

Investeringer knyttet til Rusland

På grund af situationen i Ukraine opfordrer vi generelt vores kunder til at udvise stor forsigtighed, når det kommer til investeringer med eksponering mod Rusland.

På grund af situationen i Ukraine opfordrer vi generelt vores kunder til at udvise stor forsigtighed, når det kommer til investeringer med eksponering mod Rusland. Det gælder for eksempel aktier, ETF’er, investeringsforeninger og certifikater mv. På nuværende tidspunkt indebærer disse værdipapirer generelt en høj risiko i form af store kursudsving, men der er også risiko for, at handel og afvikling vil blive vanskeliggjort eller umulige at gennemføre i den nærmeste fremtid.

Vær opmærksom på, at Nordnet ikke kan garantere, at det vil være muligt at foretage transaktioner i disse værdipapirer i tilfælde af internationale sanktioner eller restriktioner fra børser, markedspladser eller andre finansielle institutioner.

Du kan få mere information om, hvilke værdipapirer der er lukket for handel her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
9 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2022-08-07 12:45

Sagen er at du kan få dine russiske værdipapirer overflyttet til børsen i Rusland. Derefter vente jeg at handle med dem til der er fred igen. Jeg ønsker ikke hjælpe Russland eller andre krigsaktører. Se neden stående. “Som aftalt sendes her informationen på Gazprom. Se nedenfor og besvar inden deadline (8. august):     We refer to the above-mentioned securities and would like to inform you of an update on Russia / Ukraine situation and the Depositary Receipt Program termination and conversion processes. As per the latest developments on the situation, the bank has decided to recommend the conversion of DR… Læs mere

Gæst
Gæst
2022-07-14 17:25

Jeg synes at det er doppeltmoralsk at lukke for handel med Russiske aktier, når EU (og venner) reelt hverken kan eller vil slukke for den Russiske energiforsyning fra disse selskaber. Det er et umoralsk tyveri fra de små investorer!.

Gæst
Gæst
2022-04-01 15:26

Hej. Hvornår kan man handle med denne ETF igen?

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2022-04-06 09:34

Hej Andreas. Vi opdaterer løbende denne side med, hvilke værdipapirer der er påvirket: Sådan påvirkes værdipapirhandlen i Nordnet af situationen i Ukraine | Nordnet

Gæst
Gæst
2022-02-28 19:52

Er det et lovkrav at man ikke kan købe f.eks. OGZPY, OTC Market i USD pga. sanktioner eller lign??
Eller burde det vel være nok med en advarsel – vi er jo voksne mennesker.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2022-03-02 09:15
Gæst
Gæst
2022-02-26 20:10

Hvad med Orsted der har planer om at fortsætter samarbejdet med Putins Gazprom i de næste ti år. Hvem ønsker at være sponsor, direkte eller indirekte til invadering af fredelige demokratiske lande. Pinligt.
https://www.berlingske.dk/virksomheder/krig-eller-ej-oersted-vil-fortsaette-samarbejde-med-putins-gazprom-i

Gæst
Gæst
2022-02-25 11:48

Hvordan med Nordnets etf er?

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2022-02-26 12:52

Hej Kirsten. Vi er ved at undersøge, hvad det betyder for ETF’erne. Vi vender tilbage når vi har et svar. mvh Andreas / Nordnet