Spring til hovedindhold

Investering med kunstig intelligens: Mød AI Alpha Lab til Nordnet Live

Nordnet Live havde besøg af AI Alpha Lab den 25. januar. Se eller gense webinaret her, hvor du kan høre om den unikke AI-model og deres porteføljer, som du nu kan abonnere på gennem Nordnet.

Kunstig intelligens er en af tidens helt store trends, og du kan også bruge det i dine investeringer. Nordnet Live havde besøg af AI Alpha Lab den 25. januar, for de har udviklet en unik model, der hver måned udvælger aktier baseret på sandsynlighed og big data – og nu kan du abonnere på porteføljerne og selv lave handlerne.

Mød AI Alpha Lab i videoen her og hør, hvordan AI-modellen og abonnementet virker.

AI-baserede porteføljer fra AI Alpha Lab

Hver måned kan du nu modtage to fulde, langsigtede porteføljer fra AI Alpha Lab som et investeringsanalyseabonnement til kun 49 kr.om måneden. Så er det nemt selv at lave handlerne og følge AI-modellens analyser for en datadrevet investeringsportefølje.

Bemærk: Abonnementet er investeringsanalyse og udgør ikke individuel investeringsrådgivning. Porteføljerne er ikke personlige anbefalinger til den enkelte abonnent, da AI Alpha Lab ikke har mulighed for at foretage en individuel vurdering af og tilpasning til den enkelte abonnents forhold. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi, og der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Historisk afkast er ikke en garanti for fremtidigt afkast.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
2 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2023-02-01 00:38

Hvornår kommet den første repport ?

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2023-02-01 10:43

Jeg ringede personligt til Nordnet, hvorledes de sagde vi skulle vente 5 bankdage Dette står også på eksemplaret de har vedhæftet. Vi må vente!