Spring til hovedindhold

Kurtagefri handel i Twitter, Facebook og LinkedIn

Er 140 tegn noget at råbe hurra for? Der er altid en grund til at fejre, når nye selskaber noterer sig på børsen, og nu hvor en af verdens mest kendte sociale medier, Twitter, finder vej til børsen, dækker vi op til fest: Fra torsdag den 7. november og to uger frem fjerner vi kurtagen fra de tre store sociale medier Twitter, Facebook og LinkedIn.
 
De sociale medier har fået stor betydning for mere end en milliard mennesker over hele kloden – og det på ganske få år. LinkedIn lanceredes i 2003, Facebook i 2004 og Twitter i 2006. Børsnotering i 2012 af Facebook blev umiddelbart lidt af en skuffelse, men siden er aktien steget med mere end 30%, og LinkedIn er siden børsnoteringen i 2011 steget med mere end 400%.
 
En vellykket børsnotering kan være starten på et nyt væksteventyr for en virksomhed, og for dig som privat investor kan det betyde nye muligheder for afkast og diversificering af porteføljen. Samtidig er der utallige eksempler i historien på børsnoteringer, som først har virket som kursraketter for hurtigt at afsløre sig som en fuser. Men hvad skal man mene om børsnoteringen af Twitter? Jeg kan anbefale alle at læse Per Hansens indlæg Twitter børsnoteres – er det noget for dig? og Twitter børsnoteres – er det noget for dig: 2. del
 
Og vil du stadig go social, kan du læse mere om kampagnen med kurtagefri handel her.
 
PS. Du kan få flere daglige og helt gratis guldkorn ved at følge Per Hansen på Twitter
Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer