Spring til hovedindhold

Norden top 10 – uge 27, 2020

Dette indlæg er markedsføring.

Norden top 10 – uge 27

Torsdag d. 2. juli er der ni nye aktier i Norden top 10, som nu består af seks svenske, en norsk, to danske og en finsk aktie.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.Eolus Vind B(EOLUB.ST)- 1. jul 2020. Seneste slutkurs: 127.5 (2)

Eolus Vind B viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien har brudt et modstandsniveau på kort sigt og givet købssignal fra kortsigtet trading range. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 120 kronor og videre opgang er dermed signaleret.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.Impact Coatings(IMPC.ST)- 1. jul 2020. Seneste slutkurs: 30.25 (0.05)

Impact Coatings har brudt op fra den stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer endnu stærkere stigningstakt, men den stærke opgang kan give reaktioner tilbage på kort sigt.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 17.50 kronor.Positiv volumenbalance indikerer styrke på kort sigt.RSI er over 70 efter et godt kursopsving de sidste uger. Aktien har et stærkt positivt momentum og videre opsving indikeres.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.Storytel B(STORYB.ST)- 1. jul 2020. Seneste slutkurs: 200 (8.6)

Storytel B ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien har brudt et modstandsniveau på kort sigt og givet købssignal fra kortsigtet trading range.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 187 kronor.Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Dette styrker trendbilledet.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her.

Med venlig hilsen

Espen Grønstad

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

….

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer ogdisclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer