Spring til hovedindhold

Norden top 10 – uge 9, 2020

Dette indlæg er markedsføring.

Norden top 10 – uge 9

Torsdag d. 27. februar er der syv nye aktier i Norden top 10, som nu består af seks svenske, en norsk, to danske og en finsk aktie.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.  NCC B(NCCB.ST) – 26. feb 2020. Seneste slutkurs: 182.85 (-1.3)

NCC B viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Aktien gav købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 175. Videre stigning til 207 eller mere er signaleret. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 170 kronor. Positiv volumenbalance viser, at volumen er højere på opsvingsdage end på nedgangsdage. Det indikerer, at optimismen er øgende hos investorerne. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.  Diös Fastigheter(DIOS.ST) – 26. feb 2020. Seneste slutkurs: 94 (-1)

Diös Fastigheter viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 88.44. Videre stigning til 99.15 eller mere er signaleret. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 88.00 kronor. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.  Addtech B(ADDTB.ST) – 26. feb 2020. Seneste slutkurs: 300.5 (-4)

Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Addtech B, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Kursen har reageret tilbage efter bruddet på en rektangelformation. Der er støtte omkring 293, hvilket åbner for gode købsmuligheder nu. Etableret brud under denne støtte vil imidlertid neutralisere købssignalet. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 282 kronor. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her.

 

 

 

Med vennlig hilsen

Espen Grønstad

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

. . . . .

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer ogdisclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer