Spring til hovedindhold

Nordnet-appen: Need to know – nice to know

Investering kan være en tidssluger. Markedet ændrer sig konstant, og hverdagen tillader måske ikke, at du sidder klar ved computeren for at følge med på nordnet.dk. Med Nordnet-appen har du i stedet investeringsverdenen lige ved hånden. Men hvad er need to know, og hvad er nice to know om appen?

Hvad er vigtigt at vide?

  • På appens forside får du det store, forkromede overblik. Du er kaptajnen, som styrer slagets gang, og du er landet direkte i maskinrummet. Her finder du information om din egenkapital, markedsværdi, saldo og konti. Samtidig kan du via grafen se, hvordan dine investeringer har udviklet sig de sidste dage, uger, måneder eller år. Kribler det i fingrene, kan du også sammenligne med en række indeks såsom C25 eller S&P 500.
  • Trykker du på ”overførsler” oppe i venstre hjørne, kan du sætte penge ind på dit depot. Foretager du overførslen før kl. 14:30, vil pengene stå på kontoen efter en bankdag. Venter du i stedet til efter eftermiddagskaffen og overfører efter kl. 14:30, vil pengene stå på kontoen to bankedage senere. Samme scenarie gælder for weekender og helligdage.
  • Til sidst er det vigtigt at vide, at hvis du i hverdagens travlhed har glemt, hvilke ordrer du har lagt, kan du altid blive mindet om det under ”ordrer”. Her kan du se dine aktive ordrer, dagens handler og annullerede/afviste ordrer. Samtidig er det her, du kan trække i land og slette en ordre, hvis den ikke er gået igennem.

Hvad er rart at vide?

  • Måske har du nye aktier i kikkerten? Og måske er du ikke helt klar til at hamre købsknappen i bund? Her bliver funktionen ”mine lister” smart. Med listerne kan du overvåge de aktier, som muligvis kan sætte fart på din portefølje. Saml eksempelvis en liste med tech-aktier eller pharma-aktier, som skal have din fulde opmærksomhed, indtil du har bestemt dig for, om de skal skippes eller købes.
  • I ”søg” finder du de værdipapirer, som du er nysgerrig på. Når du har søgt, får du info om værdipapiret: Hvad er ordredybden? Hvordan ser nøgletallene ud? Og hvis du finder det helt rigtige værdipapir, kan du også købe det her. Har du i stedet brug for inspiration til din portefølje, kan du under ”søg” blandt andet finde Nordnets blogindlæg og Nordnet-kundernes mest ejede aktier.
  • Med funktionen ”marked” har du verdens forskellige indeks samlet ét sted på telefonen. Samtidig har du adgang til dugfriske aktienyheder, som løbende triller ind. På den måde er du på få sekunder fuldstændig opdateret og klar til den næste investeringssamtale.

Med Nordnet-appen har vi altså gjort vores bedste for, at du nemt og hurtigt har adgang til et marked, som konstant er i forandring. Med vores app håber vi, at vi har gjort det nemmere at stå i maskinrummet og samtidig have det fulde overblik over alle knapperne.

Version 10.11.00 af appen er ude nu. Her er de nyeste features:

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
9 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2021-01-16 08:33

Kan i beskrive egenkapital, markedsværdi og saldo? Pft

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-01-19 13:53

Hej Helle. Tak for feedback. Jeg arbejder på at opdatere indlægget, så vi også kommer ind på dine tre forslag. Mange hilsner fra Mathilde, Nordnet.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-08-03 21:58

Hej Mathilde. Hvornår forventer du denne beskrivelse er færdig?

Gæst
Gæst
2020-09-19 12:56

Er der mulighed for at “mine lister” kunne sorteres alfabetisk som de er på websitet? Jeg har oprettet 20 lister og de står hulter til bulter i appen men fint på websitet. På forhånd tak.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2020-09-24 11:07

Hej Lars. Det er pt. ikke muligt, men vi har bragt dit forslag videre til udviklerne. Tak for din feedback. Hilsen Nordnet

Gæst
Gæst
2020-09-17 20:52

Hvad med fractional stock trading? og DRIP? 🙂

Sidst redigeret 3 År Siden af anonymous
Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2020-09-18 14:09

Hej IskH. Jeg har noteret dine forslag 🙂 god weekend! Hilsen Nordnet

Gæst
Gæst
2020-09-16 19:39

Hvad med et sted man kan se sine beskeder?

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2020-09-17 09:56

Hej Eddie. Tak for feedback. Beskedfunktion i appen er på tegnebrættet. Hilsen Nordnet