Spring til hovedindhold

I dag starter Investor-DM – vind en ægte guldbarre!

Så er det tid til Investor-DM 2016. Konkurrencen starter i dag den 3. oktober og løber frem til og med den 21. oktober. Du får dermed mulighed for at teste dine kundskaber i handel med bl.a. råvarer, indeks og aktier og chancen for at vinde en ægte guldbarre!

Og som altid med konkurrencer gælder det om, at du måske skal tage lidt højere risiko, end du gør i den virkelige verden, hvis du vil vinde og blive Danmarks bedste investor!

Afprøv nye produkter – uden at miste penge

Det er den nye børs i Danmark, NGM – Nordic Growth Market, som arrangerer Investor-DM og stiller handelsplatformen til rådighed. Nordnet er med som sponsor af konkurrencen. Vi oplever en stigende interesse fra kunder for nye produkter som certifikater og mini-futures, men også en stor usikkerhed: Hvordan fungerer de her produkter egentlig? Hvor meget kan jeg tjene – og tabe? Konkurrencen her giver mulighed for at teste produkterne i et miljø, som er så tæt på virkeligheden som muligt, uden at risikere at tabe penge.

Som deltager i konkurrencen får du mulighed for at investere 100.000 fiktive kroner. Du kan investere i produkter, som findes på NGM´s markedsplads NDX, og du kan handle et ubegrænset antal gange for at opnå den størst mulige værdistigning i konkurrenceperioden. Der vil ud over hovedpræmien på en ægte guldbarre til en værdi af ca. 31.000 kr. også være præmier fra Apple Store til Ugens raket.

Du kan læse mere om konkurrencen og tilmelde dig her

Held og lykke og rigtig god fornøjelse!

Bemærk, at sidste dag for tilmelding er den 10. oktober, hvis du skal deltage i hovedkonkurrencen og vinde guldbarren!

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer