Spring til hovedindhold

Rør ikke mit favoritsite!

Hader du, når programmer eller hjemmesider, som du er vant til at bruge, bliver lavet om? Irritationsmomenterne kan være mange: Hvordan logger jeg nu ind, hvorfor har de fjernet den tabel, som gav mig overblik, og skal den have de der ulidelige farver? Bare for at tage nogle.
 
Jeg hører selv til de mere konservative brugere, og derfor glæder det mig, at kunne sige dette: Vi forbedrer nordnet.dk, men vi gør det skridt for skridt. Og vi vil gerne have din hjælp.
 
Måske har du allerede bemærket det, men vi er faktisk allerede begyndt. For godt en måned siden lancerede vi relativt ubemærket en forbedret søgefunktion. Nu kan du let søge på alle mulige former for værdipapirer, og snart vil den også kunne finde informationstekster til dig.
 
Og forrige torsdag gav vi alle sider om vores produkter en kraftig make over. Det er blevet lettere at få overblik over, hvad vi tilbyder, og siderne fungerer bedre på nye voksende platforme som tablets og PC’er med touch screen. Klik på fanebladet Produkter næste gang, du besøger nordnet.dk, og se dig omkring!
 
Om nogle uger lancerer vi en ny side, hvor du kan give input til os om, hvordan vi i fremtiden kan gøre livet lettere for dig som investor.
 
Vi glæder os til at høre mere fra dig!
Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
4 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2013-04-26 14:46

Til andre med samme problem kan jeg nu fortælle, at det kun er når man bruger Opera som browser, at den laver så ubeskriveligt langt (højt) et tekstfelt. Hvis man bruger explorer, er tekstfeltet tilsyneladende kun 1 linje højt. Så man skal bare lade være med at bruge Opera ;o)

Mvh Casper

Gæst
Gæst
2013-04-26 11:17

Hej Max.
Helt enig, det er ikke fordi jeg synes, at selve indlæggenes størrelse skal begrænses, mit punkt 1 går alene på, at feltet man kan skrive i er så helt ekstremt langt – ca 50 gange skærmens højde (og da der vel kan være ca 50 linjers tekst pr skærmbillede svarer det til en højde på ca 2500 linjer, hvilket er meget langt at scrolle for at komme ned i bunden til andre folks indlæg). Så i kunne enten gøre feltet (meget) mindre eller gøre så det først kom frem når man trykkede “reply” eller lignende ;o)

Mvh Casper

Gæst
Gæst
2013-04-26 09:11

Hej Casper Tak for din feedback – jeg vil bede om at dit punkt med kommentarerne bliver undersøgt. Tanken er at seneste kommentar skal ligge øverst, med undtagelse af kommentarer til kommentarer, som danner en ny tråd under kommentaren. De sidste markeres med en indrykning, se for eksempel Flemming Kozocs seneste indlæg https://www.nordnet.dk/blog/1-mio-kr-pa-en-dag-intet-nyt-er-godt-nyt/03/04/2013/ Jeg er lidt usikker på, om du mener at vi skal minimere “skrive” feltet, så vi begrænser længden på blog-indlæggene. Det er jeg ikke tilhænger af, men vi kan måske finde en løsning, hvor man enklere “hopper” direkte til kommentarerne. Kan det være en løsning ? Mvh… Læs mere

Gæst
Gæst
2013-04-24 17:10

Hej Max, hvis i gerne vil høre mere fra os vil jeg da lige tilføje, at: 1) det ville være yderst fordelagtigt, om i kunne minimere “skrive” feltet her på blogsiden, så den ikke er ca 50skærmhøjder høj (man skal virkeligt scrolle meget for at komme ned til bunden, hvor folks svar står) 2) Arrangere folks svar, så de altid står med nyeste øverst (eller nederst), men så der ikke er det virvar der er nu, hvor man har forsøgt at opdele det i tråde på en måde, så nye og gamle er blandede i et værre roderi. Så vidt… Læs mere