Spring til hovedindhold

Sommeropdatering fra produktchefen: Fokus på appen

Hej! Nu er det endelig sommer – varmen er kommet og restriktionerne er så småt begyndt at blive lempet. Det er også tiden, hvor du måske kan få et afbræk fra computerskærmen og i stedet tage en tur på landet, til udlandet eller ud at sejle! Du kan dog fortsat tilgå din opsparing og følge dine investeringer eller endda foretage nye med Nordnets populære app.

Siden sidste gang, hvor jeg skrev et blogindlæg, har vi opdateret appen med længe ventede features, og der er stadigvæk flere på vej. En af de mest bemærkelsesværdige features er den helt nye instrumentside for investeringsfonde, fx vores Indeksfonde, hvor informationer nu fremgår mere tydeligt og informationerne er organiseret i flere forskellige faner. Det mest spændende ved den nye feature er, at det nu er nemt at få et overblik over fondens beholdninger, regioner og sektorer. Det er også muligt at se, hvor mange Nordnet kunder der ejer en fond eller en aktie.

Endnu en spændende feature er, at det nu er muligt at se på kursgraferne, hvornår du tidligere har købt eller solgt et værdipapir – den famøse køb/salg funktion. Denne funktion er netop lanceret til alle kunder, efter at have været i A/B test et par uger. Du kan tjekke funktionen ud ved at klikke på det lille ikon i grafen lige under værdipapirets navn. Her kan du tydeligt gennemgå dine tidligere beslutninger, og se hvor gode de var (eller hvor dårlige!). Vi har også en ny motor bag vores søgefunktion, så du forhåbentligt bemærker et hurtigere og mere præcist søgeresultat. Når det kommer til vores feedback funktion har vi også forbedret denne, så det er nemmere for dig at rapportere bugs og efterspørge nye funktioner.

Her i sommerperioden vil vores talentfulde app team holde en velfortjent ferie, men så snart de er tilbage igen, vil de fortsætte med at arbejde på at få ETF-lister og aktielister ind i søgefeltet samt en ny funktion, hvor det bliver nemt at dele en aktie eller fond på sociale medier.

Glem heller ikke, at du har mulighed for at stemme på, hvilke funktioner du savner mest i appen. Du kan afgive din stemme her. Til slut vil jeg gerne minde dig om, at det nye Nordnet.dk er fuldt responsivt og nemt kan tilgås fra din mobile web browser. Siderne skaleres automatisk til din skærm og her kan du redigerer din Månedsopsparing, sætte Stop-loss ordrer, deltage i IPOs eller hvad du nu måtte have lyst til.

Rigtig god sommer

Rasmus

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Carsten
Carsten
2021-07-06 14:36

Highest/lowest trades per day. I.e. all trades intra day. Highly missing that in the new version

Tomas
Tomas
2021-07-16 08:36

Stop loss funktion mangler i app

Magnus
Magnus
2021-07-16 09:00

Det ville være superfedt at kunne både antal, værdi, afkast, kurs (% og tal) for hver aktie under Holdings uden at skulle trykke på [ % DKK ] knappen. Hvorfor ikke blot bruge en linje mere for hver aktie?

Rie
Rie
2021-07-16 09:09

Jeg savner tilde-funktion og en opdateringsknap, når jeg ser på min samlede portefølje.

Ulrich Slothuus
Ulrich Slothuus
2021-07-16 09:33

Mulighed for at tilføje en note ved de aktier man har købt

Christian
Christian
Svar til  Ulrich Slothuus
2021-07-16 09:56

Kunne i ikke lave en landscape funktion til tablet, det løfte bruger oplevelsen.

Martin
Martin
Svar til  Rasmus Järborg
2021-07-16 17:11

Altså ikke en prioritet kan jeg forstå, så sletter jeg den på min iPad.

Christian
Christian
2021-07-16 09:57

Kunne i ikke lave en landscape funktion til tablet, det løfte bruger oplevelsen

Alex
Alex
2021-07-16 10:17

1) Det være gavnligt at kunne vælge en visuel sammenligning af forskellige Fonde i månedsopsparingen. At man kan gå ind på en Fond og sammenligne med en anden, i forhold til udvikling og afkast over år. Det ser ud som om der er en mulighed for det nu, men ikke at man kan søge efter en bestemt aktie. (eller os er UX ikke helt brugervenligt, at jeg kan gennemskue, hvordan) 2) Gøre det muligt selv at bestemme, hvilken dag på måneden ens månedsopsparingen skal blive trukket. Det gør det mindre transparent for andre investorere. At alle månedsopsparingerne bliver trukket på… Læs mere

henrik
henrik
2021-07-16 15:04

Hej. Savner at jeg kan sammenligne en aktie med en anden aktie – grafisk og ikke kun 1 md. 3 md osv. I dag kun muligt at sammenligne med diverse index . Tak

henrik
henrik
2021-07-16 15:07

Hej. Savner at et flag for hhv. Tyskland og USA hvor alt er samlet, Kurser, vindere, kommentarer osv. I dag kan man trykke på DAX på kortet og får kun udvikling i index. tak

Niels M.
Niels M.
2021-07-16 21:53

Samtlige billeder er af en telefon, men jeg er altså på via den stationære og en 27″ skærm. Savner ikke lige noget, men derfor kan man jo godt komme til at holde af nyskabelser.

Lars
Lars
2021-07-17 09:46

Hej Nordnet. 1. Candle sticks er et stort ønske som grafer. 2. At kunne vælge mellem grafer på samme skærm så man let kan se den næste graf i porteføljen. Og det samme hvis man kigger i Watch list.

Emil Von Der Fehr
Emil Von Der Fehr
2021-07-17 13:12

Savner helt klart en dividend/udbytte sektion/tab/faneblad som nogle tracking apps har med følgende overblik:

  • Current yield (%)
  • Purchase yield (%)
  • Annual dividends (abs)
  • Monthly eller/og estimate next dividend (per month abs, 12 month forward)
  • Yield development curve

Lige nu indtaster jeg transaktioner i andre apps manuelt for at få sådan et overblik.

Emil Von Der Fehr
Emil Von Der Fehr
Svar til  Rasmus Järborg
2021-08-02 20:22

Hej Rasmus, Mange tak for svar! Det lyder godt at i vil udvide dividend delen og håber med fokus på app’en. Min antagelser er at jeres consumption time på Nordnet ligger med overvægt via mobil? Måske jeg tager fejl. Ovenstående 5 punkter tænkte jeg i forhold til folks egen portfolio på total og per aktie. Ikke kun aktien generelt hvad den giver. Det er en ekstremt spændende funktion for value investors, som nævnt skal hentes “ude i byen” via andre apps. Især en total dividend på total depot i procent og abs. Ville også være perfekt at kunne se hvordan… Læs mere