Spring til hovedindhold

Sommeropdatering fra produktchefen: Fokus på appen

Hej! Nu er det endelig sommer – varmen er kommet og restriktionerne er så småt begyndt at blive lempet. Det er også tiden, hvor du måske kan få et afbræk fra computerskærmen og i stedet tage en tur på landet, til udlandet eller ud at sejle! Du kan dog fortsat tilgå din opsparing og følge dine investeringer eller endda foretage nye med Nordnets populære app.

Siden sidste gang, hvor jeg skrev et blogindlæg, har vi opdateret appen med længe ventede features, og der er stadigvæk flere på vej. En af de mest bemærkelsesværdige features er den helt nye instrumentside for investeringsfonde, fx vores Indeksfonde, hvor informationer nu fremgår mere tydeligt og informationerne er organiseret i flere forskellige faner. Det mest spændende ved den nye feature er, at det nu er nemt at få et overblik over fondens beholdninger, regioner og sektorer. Det er også muligt at se, hvor mange Nordnet kunder der ejer en fond eller en aktie.

Endnu en spændende feature er, at det nu er muligt at se på kursgraferne, hvornår du tidligere har købt eller solgt et værdipapir – den famøse køb/salg funktion. Denne funktion er netop lanceret til alle kunder, efter at have været i A/B test et par uger. Du kan tjekke funktionen ud ved at klikke på det lille ikon i grafen lige under værdipapirets navn. Her kan du tydeligt gennemgå dine tidligere beslutninger, og se hvor gode de var (eller hvor dårlige!). Vi har også en ny motor bag vores søgefunktion, så du forhåbentligt bemærker et hurtigere og mere præcist søgeresultat. Når det kommer til vores feedback funktion har vi også forbedret denne, så det er nemmere for dig at rapportere bugs og efterspørge nye funktioner.

Her i sommerperioden vil vores talentfulde app team holde en velfortjent ferie, men så snart de er tilbage igen, vil de fortsætte med at arbejde på at få ETF-lister og aktielister ind i søgefeltet samt en ny funktion, hvor det bliver nemt at dele en aktie eller fond på sociale medier.

Glem heller ikke, at du har mulighed for at stemme på, hvilke funktioner du savner mest i appen. Du kan afgive din stemme her. Til slut vil jeg gerne minde dig om, at det nye Nordnet.dk er fuldt responsivt og nemt kan tilgås fra din mobile web browser. Siderne skaleres automatisk til din skærm og her kan du redigerer din Månedsopsparing, sætte Stop-loss ordrer, deltage i IPOs eller hvad du nu måtte have lyst til.

Rigtig god sommer

Rasmus

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
37 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2022-01-25 01:45

Kan i PLEASE tilføje “maks” prishistorik af grafer til hjemmesiden, ligesom det endelig er der i mobil appen nu? eller lave en landscape app. Jeg brugte Nordnet classic helt indtil i slog det ihjel fordi det havde alt pris historik på mange aktier.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2022-01-25 09:04

Hej! Max prishistorik har funnits på graferna på hemsidan ett tag nu, de kom i appen senare. Landscape app tar faktiskt oberättigat mycket arbete givet användarbasen med iPad. Testa gärna NEXT (nordnet.dk) på appen, funkar mycket bra och är grymt snyggt i dark mode.

Gæst
Gæst
2021-07-27 15:09

Jeg mangler et ‘max’ på mine Stop Loss, så jeg løbende kan se ændringer i max i forhold til dagskurs.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2022-01-25 09:03

Inte helt säker på att jag förstår vad du menar. Stop loss algon är i backend och rätt standard men jag kan ta med önsekmålet till vårt tech trading team.

Gæst
Gæst
2021-07-26 07:55

veksling og brug af valutakonto i app’en.

hvis det allerede er der har jeg i hvert fald ikke kunne finde ud af det,

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2022-01-25 09:02

När du väljer konto kan du se de olika valutorna i ditt valutakonto men du kan inte växla i appen.

Gæst
Gæst
2021-07-21 10:28

Jeg savner mulighed for at opsætte biometrisk log-in på iPhone og iPad med NemID. Jeg ønsker ikke at bruge brugernavn/adgangskode – det har for lavt sikkerhedsniveau til denne type anvendelse.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-07-21 11:17

Jag ska kolla med mina danska kollegor efter semestern men i Sverige åtminstone så ställer man in det i BankID appen, inte Nordnetappen. Dvs Nordnetappen kallar bara på NemID och det är där stöd för biometri behöver finnas. Men, som sagt, kan vara fel vad gäller Danmark.

Gæst
Gæst
2021-07-18 19:20

Var ikke muligt at sætte stop loss sidste gang jeg brugte appen, ved ikke om det siden er blevet tilføjet. Ret essentielt.

Gæst
Gæst
2021-07-17 13:12

Savner helt klart en dividend/udbytte sektion/tab/faneblad som nogle tracking apps har med følgende overblik:

Current yield (%)Purchase yield (%)Annual dividends (abs)Monthly eller/og estimate next dividend (per month abs, 12 month forward)Yield development curve

Lige nu indtaster jeg transaktioner i andre apps manuelt for at få sådan et overblik.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-07-21 11:25

Tack. Håller med om att mer dividend information vore önskvärt i appen. Det du ser i “Nyckeldata” nu är utdelning/aktie samt direktavkastning (current yield). Lite mer info re X-dag, Udbyttedato och Udbytte/aktie finns på nya fjärde tabben på webben. Under “Mina händelser” på landningssidan på webben ser du också kommande utdelningar. Men generellt ska vi förbättra info om dividends.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-08-02 20:22

Hej Rasmus, Mange tak for svar! Det lyder godt at i vil udvide dividend delen og håber med fokus på app’en. Min antagelser er at jeres consumption time på Nordnet ligger med overvægt via mobil? Måske jeg tager fejl. Ovenstående 5 punkter tænkte jeg i forhold til folks egen portfolio på total og per aktie. Ikke kun aktien generelt hvad den giver. Det er en ekstremt spændende funktion for value investors, som nævnt skal hentes “ude i byen” via andre apps. Især en total dividend på total depot i procent og abs. Ville også være perfekt at kunne se hvordan… Læs mere

Gæst
Gæst
2021-07-17 09:46

Hej Nordnet. 1. Candle sticks er et stort ønske som grafer. 2. At kunne vælge mellem grafer på samme skærm så man let kan se den næste graf i porteføljen. Og det samme hvis man kigger i Watch list.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-07-21 11:22

Tack, ja candle sticks är med som del av de “graph improvements” vi planerar inkl teknisk analys. Intressant idé att kunna gå direkt mellan graferna utan att återvända till portföljen. Tar med mig den till teamet.

Gæst
Gæst
2021-07-16 21:53

Samtlige billeder er af en telefon, men jeg er altså på via den stationære og en 27″ skærm. Savner ikke lige noget, men derfor kan man jo godt komme til at holde af nyskabelser.

Gæst
Gæst
2021-07-16 15:07

Hej. Savner at et flag for hhv. Tyskland og USA hvor alt er samlet, Kurser, vindere, kommentarer osv. I dag kan man trykke på DAX på kortet og får kun udvikling i index. tak

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-07-16 17:20

Menar du webben eller appen?

Gæst
Gæst
2021-07-16 15:04

Hej. Savner at jeg kan sammenligne en aktie med en anden aktie – grafisk og ikke kun 1 md. 3 md osv. I dag kun muligt at sammenligne med diverse index . Tak

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-07-16 17:18

Yes, vi kallar det “compare anything 2 anything” och vi har det ute till 20% av kunderna på webben men bara på indexsidan som ett test. Så det kommer!

Gæst
Gæst
2021-07-16 10:17

1) Det være gavnligt at kunne vælge en visuel sammenligning af forskellige Fonde i månedsopsparingen. At man kan gå ind på en Fond og sammenligne med en anden, i forhold til udvikling og afkast over år. Det ser ud som om der er en mulighed for det nu, men ikke at man kan søge efter en bestemt aktie. (eller os er UX ikke helt brugervenligt, at jeg kan gennemskue, hvordan) 2) Gøre det muligt selv at bestemme, hvilken dag på måneden ens månedsopsparingen skal blive trukket. Det gør det mindre transparent for andre investorere. At alle månedsopsparingerne bliver trukket på… Læs mere

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-07-16 10:35

Tack själv för bra feedback. Gällande 1) så håller jag med om att det är en god idé och tar med till appteamet. Man kan inte jämföra så ännu men vi släppte precis “compare anything to anything” till 20% av användarna på webben men då bara för indexsidor som ett första test. När den backendtjänsten sen är helt färdigtestad så kan appen lägga till den funktionen också. Gällande 2) Detta är också en backendtjänst och har lite att göra med danska investeringsføreningar som är ett unikt danskt fenomen. I övriga Norden kan du välja precis vilken dag du vill månadsspara… Læs mere

Gæst
Gæst
2021-07-16 09:57

Kunne i ikke lave en landscape funktion til tablet, det løfte bruger oplevelsen

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-07-16 10:32

iPad mode hängde faktiskt med “på köpet” när vi skiftade app-generation. Den är som du märker inte egentligen utvecklad för landscape. Det är något som jag och de två senaste produktägarna har velat utveckla men tar oväntat mycket tid faktiskt, både av design och utvecklarna. Nya webben nordnet.dk rendrerar mycket väl i landscape på iPad så prova gärna det.