Spring til hovedindhold

Vi er jo heller ikke helt normale

I går blev det officielt, at vi fik højeste score i Dansk Aktionærforenings store undersøgelse, og at vi dermed blev Årets Bank/Børsmægler 2012. Det er fjerde år i træk, at vi får udmærkelsen, og jeg overdriver nok ikke, hvis jeg siger, at der var en ret god stemning på konteret, da nyheden havde tikket ind.

Men nu er vi jo heller ikke en helt normal bank. Investering og opsparing er det eneste, vi gør os i, og det er det, vi brænder for. Måske er det også netop derfor, vi nu har vundet den fire år i træk – har man fokus på noget, bliver man vel ofte bedre til det.

Vi er dog helt klar over, at der er mange ting, som vi kan gøre endnu bedre. Vi modtager løbende såvel rosende ord som forslag til forbedringer fra kunder, og begge dele er vi utroligt taknemmelige for. Selvom forbedringerne måske ikke gennemføres lige med det samme, så lover jeg, at vi tager alle henvendelser alvorligt.

Forandringer tager tid, og det gælder især, når man har at gøre med de meget avancerede systemer, som der her er tale om. Det er utrolig vigtigt, at man gør tingene på en så kontrolleret måde, at systemerne bevarer deres stabilitet – noget som er vores IT-afdelings højeste prioritet. Og driftsstabilitet er da også en af kategorierne, hvor Aktionærforeningens medlemmer giver Nordnet topkarakter. Når det nu er sagt, så vil du i løbet af den kommende fremtid opleve en del ændringer, og forhåbentlig vil du glæde dig over dem.

Vi har ikke tænkt os, at vi nogensinde skal blive en helt normal bank. Og vi håber på din hjælp: Fortsæt med at fortælle os, hvad du holder mest af, og hvad du synes, vi burde ændre. Skriv gerne til kundeservice eller mig personligt, så sørger vi for, at dine tanker når rette person.

God weekend!

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer