Spring til hovedindhold

Video-guide: Få et bedre overblik over ETF’er

I denne video forklarer vi, hvordan du bruger vores ETF-screener til at finde den/de ETF’er, du ønsker.

ETF er en forkortelse for Exchange-traded-fund, som på dansk betyder børshandlet fond. Navnet antyder, at det er en fond, som indeholder en samling af aktiver. ETF’er handles i realtid på børsen ligesom ved andre investeringsforeninger og aktier. Det betyder, at du både hurtigt kan købe og sælge dine ETF’er.

Udbuddet af ETF’er er meget stort og inkluderer aktie- og rentefonde. Dertil findes der fonde, som indeholder råvarer, valutaer og alternative investeringer såsom fast ejendom. Der findes også fonde med gearing og omvendt afkast, hvis du tror på faldende priser. Du kan lære mere om ETF’er her.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, når du skal investere, så kan du også læse mere investeringsforeninger, ETF’er og fonde. Find ud af, hvad der passer mest til dig og dine behov her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer