Op

Del:

Nedenstående er information fra C WorldWide og skal ikke ses som en anbefaling fra Nordnet

C Worldwide

I TEORIEN KAN MAN IKKE SLÅ DET GENERELLE AKTIEMARKED - I PRAKSIS HAR VI GJORT DET GENNEM 25 ÅR

Vi gør en forskel
Siden 1990 har vores globale investeringsportefølje i gennemsnit skabt et afkast på 10,6 pct. til vores investorer. Det er på årsbasis knapt 4 pct. mere, end hvad en investering i verdensindekset ville have givet.

30 års erfaring med gennemprøvet strategi
Vi tør være anderledes – og stå fast på vores gennemprøvede strategi og centrale overbevisning om, at den tålmodige investor belønnes. Vores investeringsfilosofi er enkel – vi har fokus på få aktier og få afdelinger. Dette fokus giver overblik og gør, at vi bruger al vores energi på at sikre, at de få udvalgte aktier er blandt verdens bedste. Selskaber, der har en mere holdbar forretningsmodel end andre, kan nemlig opnå en højere og mere stabil indtjening, idet kursudviklingen på langt sigt primært drives af indtjeningsudviklingen. Søgen efter disse aktier kræver erfaring, indsigt og ekspertise og har været vores passion i ca. 30 år. Det er på den baggrund, vi har leveret stærke resultater.

Stabilt forvalterteam gør en forskel
C WorldWide Asset Managements forvalterteam har stået sammen om at skabe resultaterne i vores porteføljer i næsten 30 år. De investerer dine midler, som var det deres egne. Det er et af branchens mest stabile og erfarne forvalterteam med en anciennitet på 23 år i snit. Teamets er stort set uændret gennem alle årene. Stabilitet skaber tryghed - for hvad nytter det at kigge på de historiske resultater i dag, hvis det er en ny forvalter, som overtager styringen i morgen?

En af Australiens største globale aktieforvaltere
Stabiliteten i medarbejderstaben og passionen for at skabe ekstraordinære resultater er en af forklaringerne på, at nogle af de allerstørste internationale investorer også har valgt at lade C WorldWide Asset Managements forvalterteam investere for sig. F.eks. forvalter teamet 35 mia. kr. for australske investorer, hvilket er lige så meget som de samlede midler fra danske kunder i Danmark. Samlet set rådgiver C WorldWide Asset Management 120 mia. kr. for både store og små investorer.

Du kan købe investeringsbeviser i Investeringsforeningen C WorldWide gennem de fleste danske banker. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte os på telefon 35 46 35 46 eller læse mere på www.cww.dk.

*Afkast for afdelingen Globale Aktier KL, se afkastudvikling for afdelingen her. Faktiske afkast pr. 31.10.2017. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Benchmark er MSCI AC World inkl. geninvesterede nettoudbytter omregnet til DKK. For en nærmere beskrivelse af investeringsstrategiens risici læs mere her.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.