Op

Del:

Nedenstående er information fra SKAGEN Fondene og skal ikke ses som en anbefaling fra Nordnet

Om SKAGEN Fondene

SKAGEN er en af nordens førende uafhængige investeringsforeninger, og vores eneste opgave er at forvalte fonde, der investerer i aktier og obligationer.

Vores investeringsfilosofi er baseret på sund fornuft. Vi investerer i undervurderede selskaber, som vi ofte finder i upopulære lande og brancher eller blandt selskaber, der ikke får så meget opmærksomhed fra andre investorer og analytikere. At finde de bedste investeringer er en fælles interesse for os og for vores kunder. Dels har vi selv investeret vores egne midler i fondene, og dels er vores indtjening afhængig af, hvor godt det går for vores kunder.

Grundlagt i Stavanger i 1993
SKAGEN Fondene blev grundlagt af tre pionerer i 1993. Kristoffer Stensrud, Åge Westbø og Tor Dagfinn Veen havde alle en lang og forskelligartet erfaring fra finansbranchen, men mente at tingene kunne gøres anderledes og bedre.

SKAGEN Fondenes kendetegn er:

  • Sund fornuft: Vi investerer i undervurderede, underanalyserede og upopulære selskaber og obligationer med potentiale for yderligere værdistigning.
  • Interessefællesskab: SKAGENs forvaltere investerer selv i deres fonde. Omkostningerne er også baseret på hvor godt fondene performer. Det betyder, at vi har det samme mål, som vores kunder.
  • Enkelhed: Vores eneste forretningsområde er forvaltning af fonde. Vi tilbyder kun få nøje udvalgte aktie- og obligationsfonde, som det skal være enkelt at investere og sætte sig ind i.
  • Globalt og bredt fokus: Vi investerer i selskaber og obligationer over hele verden og i forskellige brancher.
  • Åbenhed: Vi kommunikerer åbent og ærligt – i gode og dårlige tider.
  • Uafhængig: Vi er ikke tilknyttet banker eller andre finansielle institutioner. Det betyder, at vi på sigt er i stand til at træffe de mest gunstige beslutninger for vores kunder. Vi kan gøre tingene uden at bekymre os om unødigt støj på kort sigt.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.