Spring til hovedindhold

Årets Børsmægler – for 6. år i træk

Jeg er en meget stolt landechef i dag. Og jeg kan mærke, at udnævnelsen som Årets Børsmægler 2014 også spreder stor glæde og stolthed blandt mine medarbejdere på kontoret i København. Det er en titel, som vi vil gøre vores yderste for at leve op til, derfor arbejder vi også hele tiden på at udvikle nye produkter og tjenester. Ligesom vi løbende gennemfører egne undersøgelser for at kunne forbedre os.

Det er Dansk Aktionærforening, der kårer Årets Børsmægler. Baggrunden for prisen er en undersøgelse, som foreningen har sendt ud til sine medlemmer, dvs. flere tusinde private investorer. De har svaret på en række spørgsmål om, hvor tilfredse de er med deres egen bank eller børsmægler, og Nordnet fik topkarakter i 9 af 13 kategorier, blandt andet brugervenlighed, information og omkostninger.

At vi får høje karakterer, betyder dog ikke, at vi ikke kan blive bedre. Vores mål med alt vi gør, er at give private de bedste forudsætninger for at tage magten over deres egen investering og opsparing. Et eksempel på et område, hvor mange kunder har efterlyst mere fra os, er inspiration til investeringer. Derfor er vi lige nu i gang med at teste en ny tjeneste, der gør det nemt at få inspiration fra andre investorer. Det er bare en af flere store nyheder, som jeg glæder mig til snart at løfte sløret for.

Jeg vil gerne sige tak til alle jer, der deltog i undersøgelsen og alle, der investerer via Nordnet. Har du spørgsmål eller kommentarer, så kan du skrive i kommentarfeltet herunder. Du er også velkommen til at sende en mail direkte til mig: max.gandrup@nordnet.dk

Du kan læse mere om undersøgelsen her

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
3 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2014-05-25 12:04

Hej Max, jeg synes også at i er en god mægler. Mit eneste ankepunkt er handel på en del børser (herunder den amerikanske OTC) skal ringes ind. Dels fordi det bare er besværligt at man skal ringe ind både for at oprette og eventuelt justere sin ordre, men også fordi man lidt famler i blinde når man ikke kan se bud/udbud samt ordredybden, men nærmest er nødt til at gætte eller forlade sig på forsinkede bud/udbud-oplysninger fra andre sider. Jeg ved at i siger at det ville være dyrere hvis man skal kunne lægge ordren ind selv, men jeg ville… Læs mere

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2014-05-26 13:04

Jeg er helt enig i ovenstående kommentar vedr. muligheden for at handle på flere udenlandske børser via web. Det ville være et stort plus, hvis det blev muligt!

Gæst
Gæst
2014-05-25 11:19

Tillykke med prisen, som I jo formentlig vinder med adskillige længder foran jeres nærmeste konkurrenter. I har den suverænt bedste og mest overskuelige handelsplatform. Og når man lægger bloggen og investeringseksperterne oveni, så har de andre ikke en chance. Èt punkt kunne dog forbedres KRAFTIGT, og det er jeres app. Jeg bruger stort set kun app’en til handel, da jeg typisk ikke har adgang til en computer – det meste foregår via min smartphone. App’en var god, da I udviklede den, men nu er den desværre håbløst forældet. At oprett og ikke mindst redigere eller slette en liste er nærmest… Læs mere