Spring til hovedindhold

Coinbase (COIN) børsnoteres i dag

Investering i cryptovalutaer er blevet meget populært især blandt unge investorer igennem de seneste år. Populariteten skyldes ikke mindst de store stigninger som cryptovalutaerne har oplevet. Fx er Bitcoin er steget fra ca. kurs 10.000 til 65.000 sidste år.

  • Coinbase er en amerikansk cryptobørs, som giver kunderne mulighed for at handle forskellige cryptovalutaer såsom Bitcoin, Ethereum og mange andre.
  • Selskabet er startet i 2012 af Brian Armstrong og Fred Ehrsam. Brian Armstrong har tidligere arbejdet hos Airbnb og Fred Ehrsam hos Goldmann Sachs.
  • Forventet børsværdi på ca. 100 mia. USD (Kilde: MarketWatch)
  • Der udbydes 114,9 mio. stk. aktier i forbindelse med børsnoteringen (Kilde: Nyhetsbyrån Direkt)
  • Direkte notering på Nasdaq ligesom fx Spotify
  • Første handelsdag er forventelig i dag d. 14. april efter kl. 15.30*
  • Største aktionær i Coinbase er Brian Armstrong med 39,6 millioner aktier
  • Coinbase har 57 millioner registreret brugere
  • Coinbase kan bruges i over 100 lande

Du finder COIN her

*Præcis tidspunkt for start af handel vides ikke. Typisk er der meget stor interesse i startfasen omkring kl. 15.30, og derfor bliver handel ofte forsinket i flere timer. Det er således IKKE Nordnet, der er skyld i forsinkelser.

Anm: Ovenstående er ikke en anbefaling om at købe eller sælge aktier.

Dette blogindlæg er udarbejdet til informationsformål. Artiklen/blogindlægget udgør således ikke investeringsmæssig eller anden rådgivning.

Omtalen af de konkrete værdipapirer og investeringer er ikke en anbefaling vedrørende disse og er ikke tilbud eller opfordring til tilbud om køb eller salg.

Du bør altid rådføre dig med egne professionelle rådgivere vedrørende beslutninger om dine investeringer, således at disse afstemmes i forhold til dine konkrete forhold, herunder risikoprofil og økonomiske forhold.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer