Spring til hovedindhold

Grupper på Shareville, du skal kende til

shareville

Uanset om du gerne vil debattere med andre, som også lige har taget deres første skridt på aktiemarkedet, eller om du har investeret i årevis, så er det let et finde grupper med ligesindede investorer på det sociale netværk, Shareville.

På Shareville er der grupper for alt lige fra nybegyndere til rendyrkede daytradere. Du kan møde glødende biotek-entusiaster, debattere hvad der sker på Københavns Fondsbørs lige nu, eller dykke ned i grupper inden for specifikke emner som f.eks. Risk Management, Indeksinvesteringsforeninger eller Megatrends.

Læs også, Bliv inspireret af 200.000 influencers på Shareville.

Ideen bag Shareville er at dele information, derfor er grupperne åbne for alle. Det betyder, at al information er tilgængelig – du kan altså ikke starte en privat eller en lukket gruppe.

De mest populære danske grupper

  1. Køb og behold – langsigtet investor
  2. SmallCap raketter med potentiale
  3. Biotek
  4. Børsen i dag – Københavns Fondsbørs
  5. Hjælp til nye i investeringsverdnen

Grupper fra andre lande

Du kan også finde svenske, norske og finske grupper, hvor du kan blande dig i debatten. En af de mest aktive svenske grupper er Aktiedagis (Aktiebørnehaven). Her er det kun tilladt ”at stille dumme spørgsmål”. Er du en mere erfaren investor, kan det være, du finder mere inspiration i den populære ”Small Cap Fundamentalists”.

I Norge er den mest populære og samtidig mest aktive gruppe ”Aksjer med stort vekstpotensiale i nær fremtid”, men det er også populært at debattere i gruppen ”Utbytteaksjer for langsiktig sparing”.

Læs også, Sådan bruger du Shareville.

Opret en ny gruppe, som passer til din interesse

Finder du ikke lige den gruppe, som passer til dit behov eller interesser, så er det let at oprette din egen gruppe.

Du vælger ”Grupper” i menuen øverst og klikker så på ”Opret gruppe”. Herefter giver du gruppen et navn og laver en beskrivelse. Og så er du klar til at skrive gruppens første indlæg, mens du venter på, at andre medlemmer melder sig ind i din gruppe og blander sig i debatten.

Sådan opretter du nye grupper på Shareville

God debat!

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer