Spring til hovedindhold

Fokus på de mindre aktier

Hos Aktieinfo lancerede vi tidligere på året en service rettet mod mindre og mellemstore danske børsnoterede virksomheder. Vores analyseservice tilbydes til selskaber, som ønsker profilering og større investorbevågenhed. Mange private investorer ynder at læse analyser på selskaber inden investering eventuelt finder sted, men der mangler ganske enkelt dækning af de mindre selskaber.
Bankernes analytikere flokkes om de store børsnoterede selskaber, men der gemmer sig mange interessante cases blandt de mindre børsnoterede aktier. Vi bidrager med analysedækning af flere mindre børsnoterede selskaber, selskaber forud for børsemissioner og med at afdække potentialet i selskaber omkring generationsskifter eller lign.

For Nordnets mange private investorer er det dog især vore analyser af mindre og mellemstore børsnoterede selskaber, der kan have interesse. Vores første kunde var Maconomy, som vi indledte dækning af ved kurs 7. Seks måneder senere blev aktien opkøbt til en kurs på 20,5.

I dag har vi fast analysedækning af Trifork, Exiqon, Solar, Travelmarket og Cimber Sterling (klik på selskabets navn og få adgang til den nyeste analyse). Flere nye kunder er på vej ind, og det vil jeg melde nærmere ud om på et senere tidspunkt. Jeg kan anbefale Nordnets kunder at læse de nyeste analyser, hvorved man vil kunne få viden og overblik og siden selv træffe et valg om en investering eller ej.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer