Spring til hovedindhold

Forbrugerrådet Tænk anbefaler Nordnet

Forbrugerrådet Tænk anbefaler

Forbrugerrådet Tænk har undersøgt, hvor det er billigst at købe aktier og investeringsforeninger. Med en placering i den allerøverste del af listen er vi stolte over, at Tænk officielt anbefaler os som platform.

“Anbefalet af Forbrugerrådet Tænk”. Det er vi både glade for og stolte af, at vi nu kan sige om Nordnets platform.

Der er penge at spare på investering og pension

Forbrugerrådet Tænk har undersøgt, hvor det er billigst at købe aktier og investeringsforeninger, og med en placering i den allerøverste del af listen er vi stolte over at kunne fortælle, at Tænk nu officielt anbefaler Nordnet som investeringsplatform.

I Nordnet sætter vi en ære i at tilbyde opsparing og investering til lave omkostninger, og det gør vi ikke mindst, fordi det er en af de vigtigste faktorer for vores kunders afkast. For øjeblikket er vi allesammen fokuseret på at spare på el og varme, og for rigtig mange er det mindst lige så vigtigt at være opmærksomme på, hvad omkostningerne betyder for deres opsparing, uanset om det er i frie midler eller pension. Der er nemlig store beløb at spare, og vi er glade for, at Forbrugerrådet Tænk er med til at sætte lys på det forhold.

Lave omkostninger er vigtigt, men ikke alt

Lave omkostninger er vigtigt. Men det er ikke det eneste, der bør betyde noget, når man skal vælge, hvor man placerer sin opsparing. Og her vil vi godt komme med et lille pip – for der er flere helt grundlæggende serviceydelser, der er vigtige for dig som investor, men som altså ikke er med i Tænks undersøgelse.

I Nordnet gør vi meget ud af at skabe enkle og attraktive valgmuligheder, uanset om du ønsker at handle med aktier, købe billige indeksfonde, oprette en Månedsopsparing eller investere i Nordnet One for at få en investering, som er nem at komme i gang med og passe. Du kan også oprette en række forskellige konti, så vores platform er en relevant mulighed for dig, uanset om du er på udkig efter et almindelig aktiedepot, en aktiesparekonto eller et pensionsdepot. Det er ikke en selvfølge hos alle handelsplatforme.

Hjælp til skat

Samtidig ved vi, at mange danskere synes, at investering kan virke kompliceret. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle vores app og website, så du bevarer overblikket og oplever, at det bliver nemmere at få det bedste ud af dine penge. Derfor er det også vigtigt at minde om, at du nogle steder endda selv skal sørge for at indberette dit afkast til skattemyndighederne. Det ved vi, at langt de fleste gerne vil være fri for, og derfor sørger vi selvfølgelig for, at det sker helt automatisk.

Anden udmærkelse fra Tænk i år

Tidligere på året blev Nordnets aktiesparekonto udnævnt til “bedst i test” blandt udbydere af aktiesparekonti i Danmark. At hele vores platform nu bliver anbefalet af Forbrugerrådet Tænk, er vi naturligvis endnu mere glade for.

I Nordnet vil vi gerne være anerkendt for at tilbyde et bredt udbud af investeringer med høj kvalitet og lave omkostninger – og som er nemt at gå til. Når det lykkes, er vi tæt på vores mål om at demokratisere opsparing og investering og gøre det muligt for flest mulige danskere at få mere ud af deres penge.

Læs mere om testen her, hvor Nordnet lander på en 2. plads. Det kræver login at se alle testresultater.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Frank
Frank
2022-10-08 23:41

Bare trist Nordnet stadig har suverænt det dyreste gebyr i sammenligning med alle andre banker ,ved deludbetaling fra Aldersopsparing.

Brian Buus Madsen
Svar til  Frank
2022-10-10 13:25

Hej Frank

Omkostning ved deludbetaling er blot en del af den samlede gebyrpakke hos Nordnet. Når vi ser på hele vores produktunivers og alle vores priser, så er vi meget godt tilfredse og mener, at vi har fair priser. TÆNK har lige lavet en test at handelsgebyrer hvor vi ligger meget godt til mod de andre investeringsplatforme og banker.

Se test af TÆNK her:Investering: Her er det billigst at købe aktierhttps://s.w.org/images/core/emoji/13.1.0/svg/1f4c8.svg (taenk.dk)

Anne Houmand
Anne Houmand
2022-12-29 17:15

Har Nordnet ændret priserne på aktiesparekonto? Tænk tager jo forbehold for, at deres beregninger var baseret på kampagnepriser der kun var gældende til d. 23/6 2022.

Kasper Aspevik
Kasper Aspevik
2023-01-13 11:25

hvor mange der lavede en aktiesparekonto i 2021&2022 er i profit?