Spring til hovedindhold

Forbrugerrådet Tænk anbefaler Nordnet

Forbrugerrådet Tænk har undersøgt, hvor det er billigst at købe aktier og investeringsforeninger. Med en placering i den allerøverste del af listen er vi stolte over, at Tænk officielt anbefaler os som platform.

“Anbefalet af Forbrugerrådet Tænk”. Det er vi både glade for og stolte af, at vi nu kan sige om Nordnets platform.

Der er penge at spare på investering og pension

Forbrugerrådet Tænk har undersøgt, hvor det er billigst at købe aktier og investeringsforeninger, og med en placering i den allerøverste del af listen er vi stolte over at kunne fortælle, at Tænk nu officielt anbefaler Nordnet som investeringsplatform.

I Nordnet sætter vi en ære i at tilbyde opsparing og investering til lave omkostninger, og det gør vi ikke mindst, fordi det er en af de vigtigste faktorer for vores kunders afkast. For øjeblikket er vi allesammen fokuseret på at spare på el og varme, og for rigtig mange er det mindst lige så vigtigt at være opmærksomme på, hvad omkostningerne betyder for deres opsparing, uanset om det er i frie midler eller pension. Der er nemlig store beløb at spare, og vi er glade for, at Forbrugerrådet Tænk er med til at sætte lys på det forhold.

Lave omkostninger er vigtigt, men ikke alt

Lave omkostninger er vigtigt. Men det er ikke det eneste, der bør betyde noget, når man skal vælge, hvor man placerer sin opsparing. Og her vil vi godt komme med et lille pip – for der er flere helt grundlæggende serviceydelser, der er vigtige for dig som investor, men som altså ikke er med i Tænks undersøgelse.

I Nordnet gør vi meget ud af at skabe enkle og attraktive valgmuligheder, uanset om du ønsker at handle med aktier, købe billige indeksfonde, oprette en Månedsopsparing eller investere i Nordnet One for at få en investering, som er nem at komme i gang med og passe. Du kan også oprette en række forskellige konti, så vores platform er en relevant mulighed for dig, uanset om du er på udkig efter et almindelig aktiedepot, en aktiesparekonto eller et pensionsdepot. Det er ikke en selvfølge hos alle handelsplatforme.

Hjælp til skat

Samtidig ved vi, at mange danskere synes, at investering kan virke kompliceret. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle vores app og website, så du bevarer overblikket og oplever, at det bliver nemmere at få det bedste ud af dine penge. Derfor er det også vigtigt at minde om, at du nogle steder endda selv skal sørge for at indberette dit afkast til skattemyndighederne. Det ved vi, at langt de fleste gerne vil være fri for, og derfor sørger vi selvfølgelig for, at det sker helt automatisk.

Anden udmærkelse fra Tænk i år

Tidligere på året blev Nordnets aktiesparekonto udnævnt til “bedst i test” blandt udbydere af aktiesparekonti i Danmark. At hele vores platform nu bliver anbefalet af Forbrugerrådet Tænk, er vi naturligvis endnu mere glade for.

I Nordnet vil vi gerne være anerkendt for at tilbyde et bredt udbud af investeringer med høj kvalitet og lave omkostninger – og som er nemt at gå til. Når det lykkes, er vi tæt på vores mål om at demokratisere opsparing og investering og gøre det muligt for flest mulige danskere at få mere ud af deres penge.

Læs mere om testen her, hvor Nordnet lander på en 2. plads. Det kræver login at se alle testresultater.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
10 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Finn Jensen
Finn Jensen
2023-08-18 20:40

At i stadig bruger Tænkskåring som være den billigest, når det gælder aktiesparekonto, får mig til at tænke på trickstyve!
Kåringen var baseret på en kurtage på 10kr, den er nu minium 29kr, som gør at i blandt de dyreste!

Gæst
Gæst
2023-01-13 11:25

hvor mange der lavede en aktiesparekonto i 2021&2022 er i profit?

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2023-01-13 11:48

Hej Kasper, helt generelt har de fleste kunder haft gevinst i 2021 og tab på aktier i 2022. Det gælder også dem med Aktiesparekonto. Om man netto er i plus eller minus afhænger helt af, hvornår man præcis er gået ind i markedet og hvad man har investeret i. Fordelen ved aktiesparekontoen er jo, at gevinster beskattes med kun 17% – og herudover er det værd at bemærke, at tab kan fratrækkes i fremtidige gevinster. mvh Anne

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2023-02-09 16:51

Hvordan fungerer det i praksis at man fratrækker tab i “fremtidige gevinster?”

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2023-02-09 21:19

Hej Morten

Det fungerer på følgende måde med tab på en aktiesparekonto.

Du har indsat 100.000 år 1. Dine aktier falder 10% hvilket svarer til 10.000.

År 2, så stiger dine aktier så igen fra 90.000 til 100.000. Så betaler du ikke skat, fordi dit tab fra år 1 bruges.

hvis aktierne så stiger 10.000 mere i år 3, så betaler de igen skat af 10.000.

Gæst
Gæst
2022-12-29 17:15

Har Nordnet ændret priserne på aktiesparekonto? Tænk tager jo forbehold for, at deres beregninger var baseret på kampagnepriser der kun var gældende til d. 23/6 2022.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2022-12-30 09:00

Hej Anne, ja, kampagneprisen med at handle for 10 kr var gældende indtil Sankt Hans, som TÆNK også skrev. Du kan se vores prisliste her Prislister – find din kurtageklasse | Nordnet. Godt nytår! mvh Anne

Gæst
Gæst
2022-10-08 23:41

Bare trist Nordnet stadig har suverænt det dyreste gebyr i sammenligning med alle andre banker ,ved deludbetaling fra Aldersopsparing.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2022-10-10 13:25

Hej Frank

Omkostning ved deludbetaling er blot en del af den samlede gebyrpakke hos Nordnet. Når vi ser på hele vores produktunivers og alle vores priser, så er vi meget godt tilfredse og mener, at vi har fair priser. TÆNK har lige lavet en test at handelsgebyrer hvor vi ligger meget godt til mod de andre investeringsplatforme og banker.

Se test af TÆNK her:Investering: Her er det billigst at købe aktierhttps://s.w.org/images/core/emoji/13.1.0/svg/1f4c8.svg (taenk.dk)

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2023-04-02 17:15

Hvorfor ikke bare blive endnu mere fair, og indse at et 1500 kr’s gebyr på deludbetaling på en Aldersopsparing er grotesk urimelig – og sæt det ned !

 Flexibiliteten ved deludbetalinger af en AO er et kæmpe plus, men med et 1500kr’s gebyr hver gang,
går flexibiliteten ligesom af fløjten. 

Og TÆNK – jeg er en af dem, som har et abonnement på TÆNK.TÆNK er ikke nogen sandhedsåbenbaring.
Jeg kan slet ikke forstille mig – De har taget højde for pensionsgebyrer i deres undersøgelse.