Spring til hovedindhold

Fuld fart på vores nye site

Der har været lidt stille fra min side det sidste stykke tid. Det skyldes, at vi har haft fokus på at opbygge så mange nye sider og ny funktionalitet som overhovedet muligt. Jeg vil gerne fortælle noget nyt hver uge, men med udviklingsprojekter er det svært at forudsige, hvilke udfordringer vi løber ind i, og resultatet bliver derfor ofte, at nyhedsstrømmen bliver lidt ujævn.

Nyt design på det nye site

Nordnet fik nyt logo og et ny visuel identitet i efteråret, og før vi officielt lancerer det nye site, skal det selvfølgelig også tale det samme designsprog. Hvis du bruger vores app, har du allerede set, hvordan det nye design ser ud, og nu begynder vores hjemmeside at få samme udseende. Vi tager det i etaper for at muliggøre test og feedback fra jer. Først skrifttype, derefter farver og til sidst former. De første to trin er nu lanceret, og du kan se, hvor meget tydeligere og skarpere instrumentsiden er blevet (uden at vi har re-designet siden) Den grå tekst på den grå baggrund er fjernet, og grafen har fået et løft.

Vi arbejder videre med former og med at komprimere lister og tabeller vertikalt, så man kan se flere instrumenter på siden uden at scrolle. Som altid er det en afvejning af brugervenlighed i forhold til tilgængelighed – f.eks. i forhold til, hvor meget du skal scrolle for at finde de informationer, du har brug for.

Omdøb dine konti og få bedre overblik

På siden Min profil og indstillinger kan du nu omdøbe dine konti, ændre kontaktoplysninger, gennemføre videnstests og meget mere. Hvis du ikke allerede har omdøbt dine konti, må du gerne prøve at gøre det. Udover at det bliver nemmere at finde den rigtige konto, gør det også hele oplevelsen lidt mere personlig. Det er lidt sjovere at spare op via Månedsopsparingen på kontoen ”Ny bil”, end ”Järborg, Rasmus Frederik…” og nu hvor vi taler om månedsopsparing, så er det en side, vi håber og regner med at have klar inden for de næste uger – uden at vi tør love det.

Redesign af oversigterne

Tre sider, som har eksisteret et stykke tid, og som nu bliver redesignet helt fra bunden, er Depotoversigten, oversigten på det enkelte depot og Markedsoversigten – vi mener, at en oversigt skal være tydelig og mere nyttig! Depotoversigten er nu redesignet fra bunden, og i denne uge begynder udviklingen af den nye markedsoversigt. Vi har lavet et skitse, som, vi mener, svarer på de mest almindelige spørgsmål, som: ”Hvad sker der i markedet?”, ”Er der nyheder, jeg bør handle på?” og ”Hvilke aktier er indeks/markedsdrivere?”. Men det skal jeg nok vende tilbage til, når vi nærmer os.

Appen – nu som nat og dag

App-teamet har også haft fuld fart på. Siden jeg skrev om appen sidst, har vi lanceret fire nye versioner. Den seneste er v.8.6.0, som er ude til iOs og Android i dag.

Allerede i forrige version genopbyggede vi Markedsoversigten fra bunden for at kunne give dig hurtigere adgang til markedsindeks, valuta, renter og råvarer. For at gøre det lettere at holde sig opdateret om, hvad der sker med dine ordrer, har vi også flyttet ”Ordrer” og ”Transaktioner” til hovednavigeringen. Test det – og se, om det ikke er mere naturligt og overskueligt.

Desuden har appen fået en virkelig cool funktion. Nu kan du skifte til ”Dark Mode”. Og Dark Mode har faktisk en del fordele. For folk med lysfølsomme øjne er Dark Mode generelt en bedre oplevelse, og når du bruger den app i et mørkt rum er det mere behageligt at undgå de stærke kontraster, der opstår mod en hvid baggrund. Hvis du vil aktivere Dark Mode, kan du slå det til under din profil.

/Rasmus

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer