Spring til hovedindhold

I de private investorers tjeneste!

Der er mange udfordringer for private investorer på markedet netop nu:

  • Hvordan sorterer man i junglen af investeringsmuligheder? Væksten er lav, og de sikre afkast ligeså. Hvor skal man vælge at investere?
  • Hvilket afkast kan man forvente at få i den ”nye investeringsvirkelighed”, og hvor langt skal man gå risikomæssigt for at få opfyldt sine afkastambitioner?
  • Kommer økonomien tilbage til det ”gamle” normale, eller er tiden med årlige afkast på 7-9 % på aktier og obligationsafkast på 4-6 % definitivt forbi?

Det er nogle af de spørgsmål, som jeg vil drøfte som Nordnets nye investeringsøkonom – og jeg glæder mig til at arbejde i din tjeneste. I de sidste 20 år har jeg arbejdet for en af de traditionelle banker, heraf fem år som aktiestrateg.  At skifte til Nordnet var dog et meget enkelt valg. For hvis der er noget, jeg brænder for, er det private investorers vilkår.

Det er nemlig nemt for mig at sætte mig ind i private investorers situation. Jeg tænker som en privat investor – for jeg er også selv privat investor. Jeg fryder mig over gevinster og gode afkast. Ligesom jeg føler afkastskuffelsen over at have forpasset en chance eller investeret i en virksomhed, som ikke viste sig tilliden værdig. Fuldstændig på samme måde som andre private investorer gør det.

Samtidig elsker jeg at tale og skrive med ligesindede. Andre private investorers feedback er interessant, spændende og givende. Det giver mig en mulighed for at få et indblik i det tankesæt, der ligger bag ved investeringsbeslutninger.

Jeg vil blande mig
Sideløbende med Nordnetbloggen vil jeg fortsætte med at blande mig i debatten i medierne. Der er nemlig efter min mening for få i Danmark, som taler de private investorers sag. Min holdning er, at der skal være mere transparens på de finansielle markeder, og at det skal være nemt for privatpersoner at tage kontrol over investeringsprocessen og sikre mest muligt afkast af deres opsparing i værdipapirer.

 
Kommentér løs!
Uden dine kommentarer vil der mangle en dimension i debatten. Derfor vil jeg opfordre dig til at kommentere flittigt på bloggen. På den måde kan du tilføre debatten lige netop den ekstra dimension og vidensdeling, der kan gøre forskellen. Samtidig sikrer det, at jeg løbende bliver mindet om, hvilke områder inden for investering og opsparing, der interesserer dig mest.

Per Hansen
Investeringsøkonom

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer