Spring til hovedindhold

I Nordnet er det kvindernes investeringsdag hver dag

Flere kvinder har fokus på betydningen af, hvordan deres opsparing bliver forvaltet og ikke mindst til hvilke omkostninger. Det kan vi tydeligt se i Nordnet, hvor kvinderne i dag udgør tæt på en tredjedel af vores kunder, mens det i 2015 kun var en fjerdedel. Det er selvfølgelig godt for de kvinder, der kan forvente et bedre afkast på deres opsparing – men samtidig må vi også bare erkende, at der stadig er et stykke vej til, at tallet er 50/50 – og at vi kan tale om reel økonomisk ligestilling mellem mænd og kvinder.

Det vil vi i Nordnet gerne være med til at gøre noget ved. Vores ambition er nemlig at gøre hver dag til kvindernes internationale investeringsdag!

I den kommende periode vil vi derfor sætte fokus på en række spændende, kvindelige rollemodeller, der alle har det til fælles, at de gerne vil bidrage til øget ligestilling mellem mænd og kvinder – med deres helt egen vinkel på økonomi og investering. Du kan løbende møde dem her på Nordnetbloggen, hvor de vil kaste lys over emnet set fra deres faglige synspunkt.

I morgen på Kvindernes internationale kampdag lægger vi ud med et blogindlæg fra Nordnets landechef, Anne Buchardt, der handler om, hvordan du både kan medvirke til en verden med lige muligheder for mænd og kvinder og samtidig få et godt afkast ved at investere i selskaber med den største diversitet på ledelses- og bestyrelsesniveau.

Anne giver derefter stafetten videre til Louise Fredbo-Nielsen, som er ny vært på Luksusfælden, fremtidsforsker og forfatter bag bestselleren “Sæt kursen”.

Du vil altså resten af året løbende få indspark fra en række stærke, kvindelige rollemodeller, der både vil give dig stof til eftertanke og konkrete råd omkring din økonomi og dine investeringer.

På den måde er vi med til at sikre, at hver dag er kvindernes investeringsdag!

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer