Spring til hovedindhold

Mange nyheder på Nordnets platforme (og flere på vej…)

Når julen nærmer sig, tænker jeg altid tilbage på året, der er gået. Hvad har vi udrettet, og hvad kan vi gøre bedre næste år? Jeg har arbejdet hos Nordnet to og en halv måned, men det føles alligevel som om, der er sket meget. Jeg er overrasket over, hvor højt tempoet er. Hvor engagerede mine kolleger er i hele tiden at levere mere og bedre til kunderne. Og dermed hvor kort der er fra feedback til koncept og eksekvering.

Shareville-kommentarer og ny søgefunktion

Siden mit sidste indlæg har vi opgraderet instrumentsiden på det nye nordnet.dk, som naturligvis er en af de mest besøgte sider. Nu kan du blandt andet se relevante kommentarer fra vores sociale investeringsnetværk Shareville. På den måde får du let overblik over, hvad andre investorer tænker om aktien lige nu.

For det andet har mange kunder kommenteret søgefunktionen, og at man kun får tre resultater per aktiv. Det har vi løst nu – vi lancerede nemlig en ny søgefunktion fredag i sidste uge.

Desuden er Nordnets medarbejdere lige nu i gang med at teste overførsler mellem deres egne depoter, og hvis alt går godt, bliver denne funktion snart udgivet. Nu begynder det at gå hurtigt!

Ny version af appen

Som I sikkert allerede har opdaget, så lancerede vi en ny version af appen (for både Android og iOS) forrige uge. Ud over bedre læsbarhed og større skrift har vi skiftet til nye, tydeligere farver, som virkelig ”står frem” og gør, at grafer og plus/minus bliver lettere at se. Men vi nøjes ikke med farve og form – vi har også opdateret ordrevinduet, hvor man kan se de seneste handler og afgive nye ordrer. Vi fik også løst et par ”bugs” – så vi håber, at indlogningen er lidt mere smidig nu. Ellers må I sige til!

Vi arbejder videre med streamede kurser og en markedsoversigt, hvor vi vil præsentere toplister for indeks, råvarer, renter og valuta for alle de nordiske markeder.

Nu hvor året lakker mod enden, og et nyt er på trapperne – er det en god anledning til at se sine investeringer igennem. Her håber jeg, at de nye funktioner kan være en hjælp.

Rigtig glædelig jul og godt nytår.

Rasmus Järborg

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer