Spring til hovedindhold

Norden top 10 – uge 16, 2020

Dette indlæg er markedsføring.

Norden top 10 – uge 16

Torsdag d. 16. april er der fire nye aktier i Norden top 10, som nu består af fem svenske, to norske, tre danske og ingen finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.Oasmia Pharmaceutical(OASM.ST)- 15. apr 2020. Seneste slutkurs: 7.71 (-0.51)

Oasmia Pharmaceutical ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien gav købssignal fra en omvendt-hovede-og-skuldre-formation ved bruddet op gennem modstanden ved 3.98. Videre stigning til 9.60 eller mere er signaleret.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 6.30 kronor.Volumentoppe og volumenbunde korresponderer godt med toppe og bunde i kursen. Dette styrker trendbilledet.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.Paradox Interactive(PDX.ST)- 15. apr 2020. Seneste slutkurs: 190 (0)

Paradox Interactive er brudt op fra en tilnærmet horisontal trendkanal på mellemlang sigt efter, at investorerne stadig er gået opad i pris for at komme ind. Et købssignal er udløst og videre opsving for aktien indikeres. Aktien har givet købssignal fra glidende gennemsnit-indikatoren, og signalerer også dermed videre stigning.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 163 kronor.Det kortsigtede momentum i aktien er stærkt positivt med RSI over 70. Det indikerer øgende optimisme hos investorerne og videre kursopsving for Paradox Interactive.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.Ambu(AMBUB.CO)- 15. apr 2020. Seneste slutkurs: 205.5 (-4.3)

Ambu har brudt op fra den stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer endnu stærkere stigningstakt, men den stærke opgang kan give reaktioner tilbage på kort sigt.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 193 kroner.RSI over 70 viser, at momentummet i aktien er stærkt positivt på kort sigt. Investorer er stadig gået op i pris for at få købt aktien – noget som indikerer stigende optimisme, og at kursen vil fortsætte op.Særligt med store aktier kan høj RSI imidlertid være tegn på, at aktien er overkøbt, og at der er fare for en reaktion ned.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her.

Med venlig hilsen

Espen Grønstad

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

….

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer ogdisclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer