Spring til hovedindhold

Norden top 10 – uge 23, 2020

Dette indlæg er markedsføring.

Webinar: Ugens aktietips

Ugens aktietips er normalt forbeholdt Investtechs betalende abonnenter, men nu åbner vi op for alle i juni! Udsendelsen foregår ugentligt til Danmark, tirsdag kl. 08.30. Alle, der ønsker at modtage de sidste udsendelser inden sommerferien, er velkomne. Tilmeld dig her >>

Norden top 10 – uge 23

Torsdag d. 4. juni er der ni nye aktier i Norden top 10, som nu består af seks svenske, to norske, to danske og ingen finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1. AcadeMedia(ACAD.ST) – 3. jun 2020. Seneste slutkurs: 62.7 (3.2)

AcadeMedia er brudt op fra en tilnærmet horisontal trendkanal på mellemlang sigt efter, at investorerne stadig er gået opad i pris for at komme ind. Et købssignal er udløst og videre opsving for aktien indikeres. Kursen har også brudt igennem et modstandsniveau og udløst købssignal fra langsigtet trading range. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 61.00 kronor og videre opgang er dermed signaleret. Volumenbalancen er positiv og styrker aktien på kort sigt. RSI over 70 viser, at momentummet i aktien er stærkt positivt på kort sigt. Investorer er stadig gået op i pris for at få købt aktien – noget som indikerer stigende optimisme, og at kursen vil fortsætte op. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2. Bactiguard Holding B(BACTIB.ST) – 3. jun 2020. Seneste slutkurs: 159.5 (-17.5)

Bactiguard Holding B ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Kursen har også brudt et modstandsniveau på kort sigt og givet købssignal fra kortsigtet trading range. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 135 kronor. Positiv volumenbalance indikerer, at køberne er aggressive, mens sælgerne er passive, og styrker aktien. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3. Camurus(CAMX.ST) – 3. jun 2020. Seneste slutkurs: 131.2 (2.2)

Camurus har brudt den opadgående trend opad på mellemlang sigt, hvilket åbner mulighed for endnu højere stigningstakt. Kursen har også brudt et modstandsniveau på kort sigt og givet købssignal fra kortsigtet trading range. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 110 kronor. Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Dette styrker trendbilledet. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her.

Med venlig hilsen

Espen Grønstad

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

….

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer ogdisclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer