Spring til hovedindhold

Norden top 10 – uge 51, 2020

Dette indlæg er markedsføring.

Norden top 10 – uge 51

Torsdag d. 17. december er der fem nye aktier i Norden top 10, som nu består af syv svenske, tre norske, ingen danske og ingen finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Computerne laver så både analyseteksten og den konkrete anbefaling helt automatisk. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.Sectra B(SECTB.ST)- 16. dec 2020. Seneste slutkurs: 720 (4.5)

Sectra B ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien gav købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 647. Videre stigning til 772 eller mere er signaleret.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 644 kronor.Volumenbalancen er positiv og styrker aktien på kort sigt.RSI er over 70 efter et godt kursopsving de sidste uger. Aktien har et stærkt positivt momentum, og videre opsving indikeres.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.Kahoot(KAHOT.OL)- 16. dec 2020. Seneste slutkurs: 79.6 (2)

Kahoot viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien gav købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 71.10. Videre stigning til 83.54 eller mere er signaleret.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 65.00 kroner.Det kortsigtede momentum i aktien er stærkt positivt med RSI over 70. Det indikerer øgede optimisme hos investorerne og videre kursopsving for Kahoot.Særligt med store aktier kan et højt RSI imidlertid være tegn på, at aktien er overkøbt, og at der er fare for en reaktion ned.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.Sedana Medical(SEDANA.ST)- 16. dec 2020. Seneste slutkurs: 339.5 (-3.5)

Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Sedana Medical, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Glidende gennemsnit-indikatoren har udløst købssignal. Dette signalerer isoleret set videre opgang, men trægheden i indikatoren gør, at man ofte går glip af en stor del af opsiden.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 300 kronor.Positiv volumenbalance indikerer styrke på kort sigt.RSI over 70 viser, at momentummet i aktien er stærkt positivt på kort sigt. Investorer er stadig gået op i pris for at få købt aktien – noget som indikerer stigende optimisme, og at kursen vil fortsætte op.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her.

Med venlig hilsen

Investtech.Com AS

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

….

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2020-12-18 11:52

Er det satire? Man har sat en computer til, at finde alle de aktier der har været stigende, og så er analysen: De bliver nok ved med, at stige? Intet om virksomhedernes omsætning og overskud, fremtidspotentiale for vækst, forventninger, indre værdi, el.lign. Men OK, der står så også, at investeringshorisonten er 1-6 mdr., så i praksis er det vel mere gambling end investering: Jeg har analyseret de sidste 6 månederes hestevæddeløb og fundet de 51 heste der oftest vinder, så jeg vil anbefale, at man sætter sine penge på disse heste, men om 6 mdr. er billedet nok ændret, tilmeld… Læs mere