Spring til hovedindhold

Nordnet kåret som Årets Børsmægler 2021 af Dansk Aktionærforenings medlemmer

Dansk Aktionærforening samler nogle af Danmarks mest erfarne aktieinvestorer – og derfor er vi selvfølgelig ekstra stolte over at blive kåret som Årets Børsmægler 2021 i en afstemning blandt foreningens medlemmer.

Det er første gang, at tildelingen af prisen har været baseret udelukkende på en afstemning blandt medlemmerne af aktionærforeningen. Her har Nordnet opnået mere end 50 pct. af stemmerne blandt fem nominerede. Så vi må indrømme, at begejstringen her på kontoret er svær at skjule i dag, hvor prisen er blevet udmeldt! Og vi er særligt glade for begrundelsen fra kåringskomiteen:

”Nordnet har vundet prisen som Årets Børsmægler elleve gange og ikke uden grund. Kurtagesatsen er lav, valutagebyrerne endnu lavere og depotomkostningerne ikke-eksisterende. Samtidig er brugerfladen indbydende, men der er også hår i suppen: Adgangen til udenlandske markeder er begrænset til de nordiske lande, Tyskland og Nordamerika.”

Vi arbejder hver dag stenhårdt på at kunne tilbyde flere muligheder på platformen og i app’en. Inden længe kan vi som tidligere meldt ud også tilbyde en aktiesparekonto i Nordnet, ligesom vi forventer at kunne åbne for handel på flere nye markeder i løbet af 2022.

Vores kunder i Nordnet spænder i dag bredere end nogensinde før. Fra unge til ældre. Mænd og kvinder. Fra de erfarne og til de helt nye investorer. Derfor er det ekstra vigtigt for os at holde os skarpe, ikke mindst over for de mest vidende investorer med høje forventninger til deres investeringsplatform. Og det er lige præcis sådan, vi oplever aktionærforeningens medlemmer. 

Alt i alt kan vi kun sige ”Tak for tilliden” til Dansk Aktionærforenings medlemmer!

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
3 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2021-11-10 11:07

Nordnet tager 1500 kr for en deludbetaling fra en Alderspension.
Måske Foreningen skulle overveje en særpris for det.

Gæst
Gæst
2021-11-05 17:36

Tillykke. Det er fuldt fortjent. God service og god platform og tilfredsstillende app.
En meget tilfreds kunde. Var ikke i tvivl om hvad jeg skulle stemme

Gæst
Gæst
2021-11-05 14:12

Tillykke – velfortjent, og tak for en god platform.