Spring til hovedindhold

Nordnet One fylder 1 år med 21.000 kunder

Nordnet One

Efter et år på markedet har 21.000 danskere valgt at investere deres opsparing i Nordnet One. Vi gør status over det første år for vores bredeste investeringsløsning.

I juni 2022 lancerede Nordnet en ny mulighed for vores kunder. Nem investering i blandede fonde med både aktier, obligationer og automatisk rebalancering. Selvfølgelig med lave omkostninger på 0,5% i årlig omkostning. Den nye løsning fik navnet Nordnet One, fordi det er en komplet løsning, som for mange kunder kan være det eneste, de har brug for.

Her ca. et år senere er vi glade for at kunne konstatere, at vores kunder i den grad har taget Nordnet One til sig.

21.000 danskere har i løbet af det første år startet en investering i Nordnet One – og i alt har de investeret 325 mio. DKK (517 mio. SEK) i Nordnet Ones tre fonde.

Et skridt på vejen til at demokratisere investering

Vi arbejder hver dag på at demokratisere investering. For os betyder det at gøre investering tilgængeligt og interessant for mange flere danskere. Vi ved nemlig, at mange gerne vil investere deres opsparing, men har svært ved at finde ud af, hvor de skal starte.

“Med Nordnet One har vi lavet en løsning, der er let at gå til. Nordnet One er vores tilbud til dem, der vil have en nem måde at investere i både aktier og obligationer på – tilmed med lave omkostninger. Nordnet One kræver hverken, at man bruger særlig meget tid på sin investering, eller at man behøver vide alt om de finansielle markeder, for det tager Nordnet sig af. Og så kan man starte sin investering for helt ned til 100 kroner, ligesom man heller ikke betaler kurtage. Så kort sagt er Nordnet One et produkt, hvor alle kan være med,” siger Tine Vestergren Uldal, landechef i Nordnet Danmark.

Tine Vestergen Uldal, Landechef i Nordnet Danmark

Hvor går man hen i jagten på en god investering?

En del af lanceringskampagnen for Nordnet One handlede netop om dette spørgsmål; Hvor skal man starte, når man gerne vil i gang med at investere. I webfilmen “Jagten på den gode investering” kan man følge DJ og radiovært Nicholas Kawamuras jagt på den gode investering. Serveret med varme og et glimt i øjet.

Hvordan er det gået?

Siden fondenes start (30. maj 2022) er fondene Nordnet One Offensiv og Nordnet One Balance i plus (+5,55% og +3,09%) mens fonden med den største andel af obligationer, Nordnet One Defensiv ligger lige omkring 0 (-0,01%). Den mest populære fond er Nordnet One Offensiv.

Kilde: Nordnet.dk. Grafen viser kursudviklingen i Nordnet One Offensiv fra 30. maj 2022 til 21. juni 2023. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Kilde: Nordnet.dk. Grafen viser kursudviklingen i Nordnet One Balance fra 30. maj 2022 til 21. juni 2023. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Kilde: Nordnet.dk. Grafen viser kursudviklingen i Nordnet One Forsigtig fra 30. maj 2022 til 21. juni 2023. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Hvad er Nordnet One?

Med Nordnet One kan du vælge mellem tre investeringsfonde, som alle indeholder et mix af aktier og obligationer fra hele verden. Det betyder, at fondene har stor spredning og derfor er mindre sårbare over for op- eller nedture i et enkelt marked. Fondene justeres løbende for at holde en konstant fordeling mellem aktier og obligationer fra de forskellige markeder. Det har historisk set givet investorer gode resultater.

Fondene er baseret på en såkaldt ’indeksstrategi med løbende rebalancering’. Det medfører, at du får en investering med lave omkostninger, som holder det risikoniveau, du har valgt fra starten.

Nordnet One kan bruges til at investere din opsparing langsigtet – også din pension. Med Nordnet One får du en professionelt sammensat og forvaltet investeringsløsning, så du ikke selv behøver følge med i markedsudviklingen og løbende købe og sælge enkelte værdipapirer.

Læs meget mere om Nordnet One her, og se om det kan være noget for dig her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer