Spring til hovedindhold

Nordnet stopper for købsordrer i russiske fonde og ETF’er

Som følge af den store usikkerhed forbundet med investering i russiske aktiver, har Nordnet besluttet at stoppe for købsordrer i fonde og ETF’er med en eksponering mod det russiske marked på 30% eller derover.

Som følge af den store usikkerhed forbundet med investering i russiske aktiver har Nordnet besluttet at stoppe for købsordrer i fonde og ETF’er med en eksponering mod det russiske marked på 30% eller derover. Det vil være muligt at sælge de pågældende fonde, i det omfang de er åbne for handel. Hvorvidt en fond eller ETF er berørt af nedlukningen, vil fremgå af det enkelte papirs instrumentside, som er tilgængeligt bag log-in på nordnet.dk.

Du kan også se, hvilke værdipapirer der er påvirket på denne side, som løbende opdateres.

Vi gør opmærksom på, at der uden varsel kan blive lukket ned for handel med yderligere aktier, fonde, ETF’er og andre værdipapirer – herunder både køb og salg. Det betyder, at det med stor sandsynlighed kan blive vanskeligt at afhænde eventuelle positioner. Vi opfordrer derfor fortsat vores kunder til at udvise den allerstørste forsigtighed og omtanke, når det kommer til investeringer med eksponering mod Rusland.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
3 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2022-03-12 18:07

Ja det er yderst kritisabelt at amerikanske gangstere fremprovokerer en krig for at forvrænge konkurencemarkedet – i dette tilfælde ønskede De amerikanske gangstere at disconnecte energitilførelsen fra Rusland til europa og påtvinge europæerne en dyr LNG fra USA!! Tyskland er nu presset til at bygge en havn til deres super gode amerikanske gangstere! Endvidere mangler amerikanerne penge – de er voldsomt insolvente og vupti nu skal alle NATO lande aflevere flere penge til disse kriminelle mennesker som styrer det udemokratiske USA. De største krigsforbrydere er amerikanske gangstere som har formået at overtage Det hvide hus! Tænker godt at vi allle… Læs mere

Gæst
Gæst
2022-03-01 04:33

“Nordnet ønsker ikke, at deres brugere skal kapitalisere på denne krise, så vi lukker for Russisk handel. Alle andre kriser er/var dog ligegyldige og dem må I gerne kapitalisere på, fordi at vi er meget moralsk konsistente.”

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2022-03-01 18:26

Ja skræmmende… Meget andet korrupt skidt må man gerne handle med men Rusland nej fyfy