Spring til hovedindhold

Nordnet vinder stor international designpris

Hej! Efter en dejlig sommer blev det for mange en flyvende start på hverdagen i denne måned, sådan var det i hvert fald for mig her i Nordnet. Jeg fik den fantastiske nyhed, at vores app modtager den store internationale designpris Red Dot Design Award. Den globale designpris, der anses som et bevis på godt produktdesign og kvalitet, tildeles af et ekspertpanel, og vinderne er dem, der udmærker sig ved høj kvalitet inden for produkt- og kommunikationsdesign. Nordnet vinder prisen i hovedkategorien “Brands og kommunikation” og underkategorien “Finansielle apps”.

Siden lanceringen i slutningen af ​​2018, er Nordnets app bare blevet bedre og bedre, og der releases i gennemsnit en ny version hver niende dag. I dag bruger omkring 60 procent af Nordnets 1,5 millioner kunder udelukkende eller overvejende appen, når de bruger Nordnets platform til investeringer. I løbet af første halvår af 2021 blev omkring 30 procent af alle handler på Nordnets platform foretaget via appen.

Jeg er super stolt over både Nordnets app og teamet bag prisen. Jeg vil især fremhæve vores talentfulde produktdesignere og udviklere samt vores marketingteam, der har muliggjort denne pris.

Og selvfølgelig har app-teamet heller ikke ligget på den lade side i løbet af sommeren, hvor nye versioner fortsat er blevet lanceret. I version 13.0.0 frigav vi køb/salg-markører til alle kunder. Med denne spændende funktion kan du se på grafen, hvornår og til hvilken pris, du har handlet i et bestemt instrument. I version 13.2.0 dukkede ETF-lister endelig op på markedsoversigten. Jeg ved, at mange kunder ventede på, hvornår denne funktion ville komme. I version 13.3.0 kom en personlig favorit, nemlig muligheden for at se pris og beløb i lokal eller udenlandsk valuta, når man handler udenlandske værdipapirer. Muliggjort ved et lille skifte på ordreskærmen. Og i 13.4.0 kom en ny hjælpefunktion med ofte stillede spørgsmål og svar og links til vores kundeservice i forskellige sociale medier.

Endelig vil jeg gerne byde vores nye product owner Henrik velkommen. Han vil fremover sætte sit præg på udviklingen af Nordnets app. Hvis du vil hjælpe ham og gøre din stemme gældende, så kan du gå ind og stemme på de funktioner, som du savner mest efter i appen – det kan du gøre på dette link!

Tak fordi du læste med!

Rasmus

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
4 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2021-09-03 10:45

I version 13.0.0 frigav vi køb/salg-markører til alle kunder

Meget fine markører

Det ville være dog rart hvis man kunne undgå at sætte flueben hver ENESTE gang man kigger på en aktie.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-09-03 12:39

Tack! Ja, det är planen. Det lägger viss last på våra back-end system men från och med nästa version rullar vi ut “sticky/global” setting för markörerna till 10% av kunderna åt gången.

Gæst
Gæst
2021-09-03 08:56

Tillykke Rasmus.
Hvornår forventer i at få integreret bracket ordrer i jeres system (OTOCO eller OCO), så man BÅDE kan sætte stop loss ordre og take profit ordre, i forbindelse med at man indgår i en handel. Sidst jeg tjekkede kunne man kun vælge én af dem. Det er vigtigt for risikostyring og profitoptimering. Sidst jeg spurgte jeres kundeservice, sagde de, at jeres udviklere mente, at I ikke ville/kunne lave to GTC order samtidig. Dog vil jeg gøre opmærksom på at de fleste platforme i Europa og USA kan netop dette (inklusiv SAXO).
Tillykke igen
Hilsen
Christian

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-09-03 12:40

Tack för bra och detaljerad feedback. Jag får ta med detta till vårt Execution team. Vi har många förbättringar kring “complex orders” men även algos (VWAP, TWAP) vi vill utveckla.