Spring til hovedindhold

Nyt design – et skridt tilbage og et spring frem sammen

I sidste uge lancerede vi en ny handelsside på nordnet.dk, og vi fik en masse reaktioner fra vore kunder. Mange var glade for ændringerne, men vi fik også rigtig meget negativ feedback.

Derfor har vi nu taget et skridt tilbage og gjort det muligt at vælge den gamle løsning som standard. Du behøver altså ikke længere klikke på et link hver gang, du vil bruge den gamle side. Dette vil være muligt i hvert fald hen over sommeren, og i den periode vil vi indsamle feedback på den nye løsning, og derefter vil vi skridt for skridt forbedre den. Forhåbentlig kan vi derved sammen med jer, som giver input, skabe en handelsside, som er væsentligt bedre end den gamle.

Vi har faktisk allerede gennemført nogle ændringer efter den feedback, vi har fået:

–          Alle dagens handler vises nu med på handelstickeren

–          Ved klik på ”Køb” eller ”Sælg” står der nu 0 i antal, ikke det antal du allerede ejer i den pågældende aktie

–          Justering af antal er forbedret

–          Mulighed for hurtigt at udfylde pris ved at klikke på prisen i ordredybet

Eksempel på, hvordan man hurtigt kan “skrive/angive” købsprisen, blot ved at klikke på laveste salgspris i ordredybden. Vil du f.eks. kun “byde” 323,50, klikker du blot på højeste købspris i ordredybden.

Jeg håber, at I allerede er positive til de foreløbige forbedringer, og jeg vil takke for al jeres feedback – fortsæt endelig med at sende forslag til forbedringer, så vi i fælleskab kan skabe den optimale handelsside.

/Max

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
7 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2015-06-18 15:23

Når man klikker på sælg giver det god mening at lade beholdningen blive foreslået ! – Og hvis man udfylder den og genopfrisker pris, og derefter opdaterer siden for at se beløbet på “sidste handel” igen, så forsvinder antallet på ny.
Sidste pris og ny pris har jeg brug for at klikke på skiftevis for at vurdere beløbet der optateres. Det er godt jeg nu kan klikke på nyeste pris – men jeg mangler at kunne klikke på seneste. Den står lige over på oversigtsbaren, men der er der ingen links.
vh

Gæst
Gæst
2015-06-18 15:13

Jeg synes I skulle fremhæve klikbare kurstal ti opdatering af pris – enten ved at male dem blå eller noget andet. De står stadigvæk for tæt på “antal”. (nederste screendump i rækken)
Hvordan sætter jeg stoploss når jeg køber et certifikat?

Gæst
Gæst
2015-06-17 09:30

Jeg har foreslået det før, og gør det nu igen 🙂 Jeg synes at i skulle ændre så den faktiske kurtage bliver vist, i stedet for den statiske tekst “+ kurtage”. I har jo alle oplysninger om transaktionen som ligger til grund for beregningen (børs, valuta, ordrebeløb, brugerens kurtagetrin etc). Hvis der er noget som gør at I ikke kan stå 100% inde for beregningen, kunne i skrive “+ estimeret kurtage = XXX kr” (+ et link til jeres kurtageside). Det ville give et mere troværdigt billede af hvad man er i gang med at handle. Jeres konkollegaer fra Danske… Læs mere

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2015-06-17 10:08

Virkelig god ide

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2015-06-17 13:03

Hej Casper

Tak for et rigtigt godt forslag til en vigtig forbedring af vores handelsside. Vi vil på sigt præsentere kurtagen ved ordreafgivelsen, men jeg tør ikke love, hvornår det kommer.

/Max

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2015-06-17 20:07

God ide. Det vil jeg også se frem til at I får implementeret.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2015-06-18 12:43

Det ville være en dejlig ændring at få indført!