Spring til hovedindhold

Pernille Lotus har knoklet sig til succes, og det præger hende hver dag

I dag stråler Pernille Lotus af succes, men sådan har det ikke altid været. En hård barndom fungerer i dag som en uvurderlig ballast for hende, både som iværksætter, men også når det kommer til økonomi og investering.

Skræddersyet tøj og nydelige negle lavet i salon. Pernille Lotus stråler af succes og overskud. Intet under for hun har kæmpet sig hele vejen til toppen. Men glitter og glamour er relativt nyt i hendes liv. Økonomien var meget stram i barndomshjemmet. Allerede som 11-årig fik hun et stort ansvar for pengekassen, og som 14-årig blev hun stofmisbruger. Baggrunden har givet Pernille Lotus, CEO for WeAreCube i Danmark, en uvurderlig ballast som iværksætter og præget hendes syn på økonomi og investeringer.

Se eller lyt til det fulde interview her.

”Hej – jeg hopper lige i mit blå suit.” Pernille Lotus kommer fra træning og meditation i d’Angleterres fitness club, som hun har brugt sin frokostpause på. Selv om hun er afslappet klædt i tights og sweater, er der ikke tvivl om, at her kommer en kvinde, der er vant til at være på og gå foran. Selv forklarer hun det med, at hendes barndom og ungdom har budt på hårde og vanskelige tider, der har næret en ambition om at skabe noget stort i forretningslivet og blive millionær. For på opsiden har modgangen givet hende en enorm råstyrke og ballast, som i vidt omfang er årsagen til hendes succes som iværksætter.

Allerede tidligt lærte Pernille at klare sig selv. Som 11- årig fik hun ansvaret for pengekassen, da hun var alene med sine bror i 10 måneder, mens moderen var indlagt med en svulst i bugspytkirtlen. Der var 50 kroner om dagen til at betale maden for, hvilket lærte Pernille at styre et budget og klare sig selv i en meget tidlig alder. Som 14-årig blev hun stofmisbruger, og som 20-årig lavede hun et afgørende turnaround i sit liv.

Det var benhårdt, men Pernille er ikke i tvivl om, at det store ansvar i en tidlig alder har formet hende til at klare modgang, finde en vej gennem forhindringer og rejse sig efter både konkurser og svære personlige tider med skilsmisse, og hvad livet ellers har budt hende. For det har bestemt ikke kun været en dans på roser at kæmpe sig frem.

Sidste år kom den foreløbige kulmination på hendes ihærdighed, da influencer bureauet WeAreCube blev solgt for ca. 100 mio. SEK til svenske Syncro Group (tidligere Gigger). Virksomheden har hun bygget op sammen med Rasmus Kolbe, kendt som influenceren Lakserytteren. Det var en kæmpe befrielse og dyb følelse af ”at have gjort det”, der fyldte Pernille Lotus, da nyheden slap ud.

I dag er hun et godt sted og stortrives med at sætte sig nye mål. For det der med at slænge sig i sofaen og bare dase med millionerne ligger langt fra hende. For en serieiværksætter som hende med hovedet fyldt af ideer, er der altid nye mål. Men hendes baggrund præger hendes tilgang til økonomi og investering. Og ikke mindst hvordan hun opdrager sine børn og i det hele taget agerer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer