Spring til hovedindhold

Release notes: De sidste seks måneders bedste features

Der er kommet mange nye features til Nordnets app og hjemmeside. Derfor giver vi her et overblik over nogle af de fedeste features fra de seneste seks måneder.

Der er kommet mange nye features til Nordnets app og hjemmeside. Derfor giver vi her et overblik over nogle af de fedeste features fra de seneste seks måneder.

Nye features i appen

White label-forside

I appen er der kommet mulighed for at vælge ”Rediger Oversigt”, som giver dig muligheden for at tilpasse forsiden på din app efter eget behov.

Månedsopsparings-widget

Hvis du har en aktiv Månedsopsparing, er der nu kommet en widget på din forside. Med den kan du starte nye ordninger.

Flere features på forsiden

Der er kommet flere features på appens forside, herunder ”Din udvikling i dag”, som angiver hvordan man på dagen klarer sig i forhold til et indeks.

Du kan se de største bevægelser; altså de største stigninger og fald blandt værdipapirerne i din portefølje.

Din fordeling af dine investeringer fordelt på henholdsvis aktier, fonde, øvrigt og kontanter kan nu ses i appen.

Muligheden ”Analyse” er nu tilgængelig på forsiden af appen. Her kan du se en dybere analyse af din porteføljes sammensætning.

Anonym depotoversigt

Det er nu muligt at skjule de numeriske værdier på din depotoversigt, så det kun er de procentuelle ændringer der vises.

Shareville-kommentarer

Du kan nu se Shareville-kommentarer på enkelte værdipapirer.

Nye features på hjemmesiden

Månedsopsparingen

Siden for Månedsopsparing har fået en overhaling og er blevet mere overskuelig. Der er nu fire forskellige måder at komme i gang med din Månedsopsparing på – blandt andet vores nyeste opsparing Nordnet One.

Årsopgørelse og omkostningsrapport

Det er nu blevet muligt at hente dine årsopgørelser samt omkostningsrapporter helt tilbage fra 2013. Det kan give dig langt bedre overblik over, hvad du har tjent og betalt hver enkelt år.

Opgradering af depotoversigten

En masse yderligere information og data er blevet tilgængelig på depotoversigten. I din beholdning af værdipapirer er det blevet muligt at få information inden for kategorierne Historik, Nøgletal og Udbytte. Disse informationer kan nu også downloades som CSV-filer.

Grafen over depotoversigten flere er blevet udvidet, såedes at der er flere tidsintervaller at vælge imellem. Det samme gælder, når man er inde på en specifik aktie.

Nye lister i screeneren

Man kan nu downloade den relevante information som CSV-fil i screeneren for både aktier, investeringsforeninger, ETF’er og fonde.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
3 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2022-09-03 08:25

Super fedt med de nye features. Især månedsopsparing og at skjule tallene for mit vedkommende.

Gæst
Gæst
2022-08-31 15:40

Jeg håber stadig på at i laver en widget til at følge sin portefølje fra startsskærmen på sin tlf, så man slipper for at skulle logge ind for at logge ind hele tiden for at tjekke kurserne. Ligesom denne app, bare hvor man slipper for at taste alt ind manuelt da i jo allerede har dataene: https://play.google.com/store/apps/details?id=co.peeksoft.stocks&hl=en_US&gl=US 🙂

Gæst
Gæst
2022-08-31 10:37

Tak for opdatering af både hjemmeside og app med nye features. Hvornår vil det være muligt at sortere/redigere rækkefølgen af sine lister i appen? Som det er står de i en tilfældig rækkefølge, hvilket giver et dårligt overblik.