Spring til hovedindhold

Revolutionen på investeringsmarkedet starter i dag.

Nordnet indfører rabat på investeringsfonde

Som noget helt nyt på det danske marked indfører vi nu en rabatmodel, hvor du som kunde får rabat på op mod 600 investeringsforeninger og fonde. Du kan altså have præcis de samme fonde, som du har i dag, bare billigere.

I mere end 20 år har vi i Nordnet arbejdet for at gøre investering og opsparing tilgængeligt for alle. På vores platform kan du i dag sammenligne både investeringsforeninger og udenlandske fonde, uanset om det gælder deres investeringsfokus, pris, risiko eller afkast og herudover anvende vores Fondscreener for eksempelvis at få et overblik over mulighederne for bæredygtige investeringer.

Nu tager vi det næste skridt og giver rabat på op imod 600 investeringsforeninger og fonde.

900.000 danskere fortjener lavere omkostninger

Der er op imod 900.000 danskere, der ejer investeringsforeninger og fonde, og tilsammen betaler de næsten 2 mia. kr. i formidlingsprovision som en del af deres omkostninger. Ved nu at give en del af denne formidlingsprovisionen tilbage til vores kunder, kan vi påvirke deres langsigtede investeringsafkast positivt.

Med vores nye Rabattrappe får du mellem 25 og 100 procent i rabat på formidlingsprovisionen. Det indebærer, at du på nogle fonde kan få helt op mod halvdelen af de omkostninger, du betaler i dag, tilbage, uden at du behøver gøre noget anderledes. Alle danske investeringsforeninger og udenlandske fonde, som Nordnet har en distributionsaftale med, er inkluderet i Rabattrappen.

Årlig formidlingsprovision Rabat
0 – 9 999 kr. 25 %*
10000 – 24 999 kr. 50 %
25000 – 39 999 kr. 75 %
40 000 kr – 100 %

*Rabatten skal udgøre minimum 50 kr pr kvartal for at blive udbetalt.

Rabattrappen træder i kraft den 1. februar. Udbetalingen af rabatten sker kvartalsvis og første gang i slutningen af april for februar og marts måned. Men fondsrevolutionen, den starter allerede i dag.

God investeringslyst!

/Anne Buchardt, Landechef

Sådan fungerer det – læs mere om fondsrevolutionen

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
6 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2020-02-03 21:16

Hej Nordnet,
For mig at se er jeres kampagne “Revolutionen på investeringsmarkedet starter i dag” en model hvor I efterlever reglerne i MiFID II om tredjepartsbetalinger (formidlingsprovision)? Det er vel netop sådan, at når I leverer en “exceution only” service, at tredjepartsbetalingen når til et punkt hvor det er svært at leve op til kravet om proportionalitet. Derfor er jeres model måske mere en efterlevelse af lovgivning, fremfor en revolution. Har jeg misforstået noget?

Hilsen
Michael

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2020-02-05 10:41

Hej Michael,

Du har selvfølgelig helt ret i, at Nordnet – ligesom alle andre banker – skal leve op til MiFIDII-reglerne. Så dem har vi selvfølgelig skelet grundigt til, når vi har lavet vores nye rabatmodel. Det ændrer bare ikke ved, at vi er de eneste i markedet, der tilbyder en reel mulighed for at vælge et digitalt alternativ til en lavere pris. Indtil nu har investeringsfonde kostet præcis det samme, uanset hvor du er kunde. Og det er præcis det vi gerne vil gøre op med med vores ”revolution”!

Venlig hilsen
Anne

Gæst
Gæst
2020-02-01 10:57

En gratis omgang for Nordnet, der kun tjener PR formål, eller som Lars Krull udtaler i Børsen, en gimmick. Vil man virkelig være “klassens frække dreng” ved at servere ligegyldigheder for sine kunder?

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2020-02-01 14:40

Hej Mikael

Vi er da kede af, at du ikke kan se værdien af vores nye Rabattrappe. Med Rabattrappen er vi ellers den eneste bank i Danmark, hvor du får rabat på et bredt udvalg af investeringsfonde. Og selve rabatten kan hurtigt blive mærkbar – afhængig af hvilke fonde du har. På en typisk aktivt forvaltet aktiefond med en formidlingsprovision på 0,6% udgør rabatten fx 1500 kr årligt for den første mio., du har sparet op. Så kan man selv forholde sig til, om det er lidt eller meget.

Venlig hilsen
Anne

Gæst
Gæst
2020-01-31 11:45

Hvordan er procenten for formidling opgjort. Er der tale om procentpoint eller procent?

Mvh

Sune, https://www.frinans.dk/

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2020-01-31 12:20

Hej Sune

Her er det direkte link til siden, hvor du kan se den præcise formidlingsprovision på alle foreninger og fonde på vores platform: https://www.nordnet.dk/dk/marked/investeringsforeninger/rabattrappe#svid10_6a50049916e1cb98e227bfcf

Venlig hilsen
Marie-Louise, Nordnet