Spring til hovedindhold

Svanemærkede fonde fra BankInvest i Månedsopsparingen

Dette indlæg er markedsføring.

Svanemærket er din garanti for, at BankInvest tager hånd om dine investeringer på en måde, som Danmarks og Nordens mest udbredte og kendte miljømærke kan stå inde for. Svanemærkede investeringsfonde skal nemlig opfylde 25 obligatoriske krav.

Svanemærket er din garanti for, at BankInvest tager hånd om dine investeringer på en måde, som Danmarks og Nordens mest udbredte og kendte miljømærke kan stå inde for. Svanemærkede investeringsfonde skal nemlig opfylde 25 obligatoriske krav.

BankInvests bæredygtige, globale svanemærkede fonde er til dig, der ønsker tryghed for, at dine penge gør en forskel – både for dig selv og din omverden. Og nu kan du altså også købe fondene på Nordnets platform. Enten som normal investering eller i den populære Månedsopsparing.

BankInvests globale svanemærkede fonde investerer i virksomheder og obligationer, der:

  • Scorer højt på understøttelse af FN’s verdensmål
  • Har et lavt CO2-aftryk sammenlignet med benchmark

Samtidig ekskluderes investeringer i virksomheder med mere end 5 % omsætning fra:

  • Våben
  • Tobaksproduktion
  • Atomkraft
  • Fossile brændstofferSvanemærkede fonde med aktier og obligationer

Globale Aktier Bæredygtig Udvikling

Aktiefonden Globale Aktier Bæredygtig Udvikling investerer i op mod 200 forskellige virksomheder, som alle skal leve op til krav om ansvarlighed. Det handler ikke kun om miljøovertrædelser, men også om menneskerettigheder og korruption. Virksomhederne skal også leve op til retningslinjer, som fremmer bæredygtig udvikling og understøtter FN’s verdensmål.

Globale Obligationer Bæredygtig Udvikling

Globale Obligationer Bæredygtig Udvikling investerer i stats-, realkredit- og virksomhedsobligationer. Her vægtes også ansvarlighed og FN’s verdensmål højt samt investering i obligationer fra virksomheder med et meget lavt CO2-aftryk.

Fonden må ikke placere sine midler i statsobligationer udstedt fra stater der ikke har forpligtet sig til at overholde FN’s konvention om Biodiversitet eller Paris aftalen. I mere end 60 % af verdens lande vælges statsobligationerne fra på grund af udbredt korruption. Derudover investerer fonden i grønne obligationer, som direkte finansierer projekter, der understøtter den grønne omstilling.

Tag ansvar for dine investeringer – aldrig har det været nemmere

Mød Søren Høyer fra BankInvest, og hør mere om, hvordan de arbejder med bæredygtige investeringsstrategier.

Mere nyt fra BankInvest på Nordnet: Smallcap

Med introduktionen af BankInvests fonde på Nordnet kommer der en række andre spændende fonde udover de svanemærkede.  Blandt andre Europa Small Cap og Højt Udbytte Aktier, der begge har leveret stærk performance over flere år.

Her er overblikket over alle de fonde fra BankInvest, der kan benyttes på Månedsopsparing hos Nordnet:

Globale Obligationer Bæredygtig Udvikling ADK0061295870
Globale Obligationer Bæredygtig Udvikling Akk. ADK0061296175
Europa Small Cap Aktier ADK0060571362
USA Small Cap Aktier ADK0060571289
Select Small Cap Danske Aktier KLDK0061029808
Globale Aktier Bæredygtig Udvikling ADK0061271426
Globale Aktier Bæredygtig Udvikling Akk. ADK0061271699
Højt Udbytte Aktier ADK0060293538
Højt Udbytte Aktier Akk. ADK0061151362
Value Globale Aktier ADK0060978716

Disclaimer

Materialet er produceret af BankInvest-koncernen (BankInvest) og skal anses som markedsføringsmateriale. Formålet med materialet er at give generel information om afdelingerne og skal ikke betragtes som en investeringsanbefaling. BankInvest tager forbehold for nøjagtigheden af de angivne informationer, hvad enten de er leveret af BankInvest selv eller hentet fra offentligt tilgængelige kilder, som BankInvest vurderer pålidelige. BankInvest er ikke ansvarlig for dispositioner eller undladelser foretaget på baggrund af informationerne. BankInvest anbefaler sagkyndig og professionel vejledning ved investeringsbeslutninger. Tegning af andele i afdelingen bør ske på baggrund af prospekt, vedtægter og central investorinformation. Informationen findes på www.bankinvest.dk Bemærk, at Globale Obligationer Bæredygtig Udvikling for nærværende kan have negative forventede afkast efter samfundsforudsætningerne og/eller horisontafkast og derfor muligvis ikke er egnet til visse investorer. Fx vil afdelingen alt andet lige ikke være egnet til investorer, der har mulighed for at placere indlån i pengeinstituttet til en bedre rente.


Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer